Jó fej lesz a Budafok és belemegy a halasztásba, vagy folytatja a többi csapat által megkezdett sort és próbál keresztbetenni a Honvédnak? Ez a kérdés a leginkább fontos ezen találkozón és nem a csapatok formája. Mondjuk aszerint is inkább hajlanék a hazaiak felé...

Nézzük a tényeket. Egy csütörtöki hír szerint az első csapatból 15-en biztosan nem lehetnek ott a bajnokin, plusz nyolc stábtag (köztük Bódog), illetve az akademisták között is 20+ a nem bevethető játékos. Nem néz ki jól és tekintve az elmúlt napok alakulását, ez még tovább romolhat. Egyébként megnézve ezt a meccset, alapból se mondanám, hogy a hazaiak esélytelen lennének a győzelemre. Az újonc negyedik helyen áll a tabellán, miután egy gyengébb kezdés után sorozatban aratta a győzelmeket egészen a múlt heti Paks elleni vereségig. Ennek következtében állnak az élmezőnyben és előzik meg a Honvédot jelenleg négy ponttal és hat hellyel.

Az sportszerűség azt mondatná, hogy halasztani kellene, azonban tudjuk, hogy öldöklő harc lesz a bennmaradásért és akár egy ilyen potya három pont is döntő lehet ebben. Ezért nem halasztottak korábban csapataink és ezért valószínűbb, hogy a Budafok se fog belemenni (ha igen, akkor ÓRIÁSI respect nekik). Ha 15 hiányzó van a Honvédnál, akkor a számításaim szerint, ki tudnak állítani adott esetben egy csapatot, így nincs annyira vészes helyzet, mint Újpesten. Viszont láthattuk már korábban, hogy ezek a megtépázott csapatok jórészt vereséget szenvednek. Most 2.00 felett van a szorzója a Budafoknak, így még most kell rájuk lecsapni, mivel ez pár órán belül esni fog, attól függetlenül, hogy mi lesz a döntése a hazai gárdának és az MLSZ-nek. Tehát, ha most megtesszük, akkor lehet egy jó cash-out opciónk a meccs előtt, vagy alapból bennmaradunk, a találkozó végéig, míg halasztás esetén push a tippünk. Így sportfogadói szempontból lecsapnék rá.

Budafoki MTE-Újbuda - Budapest Honvéd FC: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp