Nagyon kíváncsi voltam milyen oddsokat kapunk erre a meccsre, de számomra ebben érték van és meg is indoklom miért...

Masters elődöntő, ahol egy 20-szoros Grand Slam bajnok találkozik az örök ígérettel. Persze, nyert egy vbt Sascha, de ezenkívül semmiféle értelmes eredménye nincs. Idén jutott el először GS elődöntőig, igaz ez kemény pályán történt és nem is nézett ki rosszul, de ott is összefosta magát a német. Tény, hogy teremben jól játszik, nyert két kölni tornát és emiatt egy ideje nem talált legyőzőre. Egészen a mai napig. Ma ugyanis kicsit komolyabb ellenfél áll a túloldalon, nevezetesen Rafa Nadal.

Nadaltól eddig kisebb szenvedést láthattunk Párizsban, pedig második otthona ez, igaz egy kicsit pirosabb borításon. Két három szettes csatán van túl Rafa, viszont a mai meccsre leginkább a Busta elleni utolsó szettjét venném figyelembe. Ott már hozta, ami tőle várható és ezzel a játékkal leütötte a pályáról honfitársát. Mindkét spanyol barátja elleni meccsen döcögősen indult be, Zverev ellen nem erre számítok. Az elejétől kezdve éles lesz Rafa, mert tudja, hogy teremben azért nem annyival esélyesebb Zverev ellen.

6/5 Nadal mérlege a német ellen, igaz az az egy vereség a londoni vb-n történt közel hasonló körülmények között. Most viszont nem hinném, hogy megismétlődne az a meccs. Nyilván elfogult vagyok Rafaval kapcsolatban, de egyértelműen ő a klasszis kettejük közül és az eddigi döcögő játékot félre téve egy teljesen más Nadalra számítok a pályán, aki legyalulja ellenfelét és begyalogol a döntőbe.

Nadal, Rafael - Zverev, Alexander: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp