A román bajnokság két "legunderesebb" csapata találkozik egymással szombat délelőtt. A vendég együttes 11 lejátszott mérkőzésen 1.9-es gólátlagot produkált, ezt tette úgy, hogy volt egy 3-2-re elvesztett mérkőzése a bakói csapat otthonában, ha ezt a mérkőzést kivesszük a számításból, akkor 10 mérkőzésre akkor 1,6-os átlagot kapunk ami roppant kevés, és még nem is beszéltünk a hazai csapatról.

A mioveni alakulat tavaly egy hajszálra volt attól, hogy felkerüljön az első ligába, pontegyenlőség után csak a gyengébb gólkülönbségüknek köszönhették, hogy nem sikerült egyenes ágon feljutni a legjobbak közé, míg az osztályozó mérkőzésen vereséget szenvedtek a Chindia Targovistetől. Ez a balszerencse meg is fogta őket az idei szezonban rendesen, hiszen mindőssze a 10. helyen állnak, de még bőven odaérhetnek a playoff helyre hisz csak 3 pontra van a második hely, illetve az első is csak 6 pontnyi távolságra van elhúzva jelenleg tőlük. Nagyon stabil védekezésük van, 11 meccsen mindőssze 4 kapott gól igencsak irigylésre méltó, a tabellán elfoglalt helyük köszönhető sokkal inkább a kevés rúgott góljuknak, hisz mindössze 8-szor találtak az ellenfél kapujába. Hamár a vendég csapatnál matekoztunk itt is megéri, 11 mérkőzésen 1.1-es gólátlagot produkáltak ami a liga legalacsonyabb mutatója.

A vendég csapatnál komolyabb hiányzó nem lesz, viszont egy páran kisebb sérüléssel bajlódnak, ezért az edzői nyilatkozat szerint, csak a mérkőzés előtt fog eldőlni ki az akira biztosan számíthat a vendég szakvezető, de kiemelte ő is, hogy nagyon jó ellenfélhez utaznak, ahol a kulcs az ő szempontjukból a védekezés lesz.

Számok, edzői nyilatkozat mind azt mutatja számomra, hogy ez bizony egy kínkeserves "under" mérkőzés lehet, amire egész jó szorzó fogható, aztán simán lehet, hogy borul a bili, de ezen az oddson nagy érték van a 2.5 gól alatti fogadási opcióban.

Mioveni - Csikszereda Miercurea Ciuc: Gólok száma - Felett/alatt tipp