Az angol big six 14-19es szezonok között elköltött nettó pénzösszeget tekintve a két manchesteri csapat kimagaslik a mezőnyből, míg a City -575 millió fonttal vezeti a listát, őket szorosan követi az United -541 millióval. Ennek ellenére a két csapat mutatott játéka és elért eredményei közel sem összehasonlíthatóak. Ferguson után sorra váltották egymást a gyors halálra itélt edzők: Moyes, Van Gaal, Mourinho és most Solksjear még probálkozhat. Liverpool szimpatizánsként megnyugtató, hogy ezt az elköltött valag pénzt nem egy Klopp, Guardiola esetleg Pochetinno keze alá tették, akik tudtak volna egy világverő vörös manchesteri alakulatot összekovácsolni.

Szerintem idén is elég ütős kerete van a MU-nak ez eredményekben még sem látszik, 7 mérkőzésen megszerzett 10 pont egy BL helyekre pályázó csapatnál édeskevés és normálisan már az edző állásába kerülhetne. Igenám de ezek mellett Solksjear két bombaerős BL eredményt tett le az asztalra, előbb verte idegenben a PSG-t, majd alázta hazai pályán a Leipziget. A norvég vezetőedzőnek ha más nem is ez nagyon megy, hogy mikor érzi, hogy ég alatta a pad olyan eredményeket tud letenni az asztalra, amik ideiglenesen is, de megmentik az edzői padot alatta.

Szombat este az állását erősítheti meg, ha sikeresen veszi az előtte álló, nem lehetetlen akadályt, és megszerzi az idei szezon első hazai győzelmét. Erre tökéletes ellenfelet kapott, hisz az aktuális ellenfelük, West Brom az idei év egyik fix kiesőjelöltje számomra (a Fulham mellett).

Ez az a mérkőzés ami eldöjtheti a mérleg nyelvét valamelyik oldalra, mert oké verték az Evertont idegenben, de a BL helyekhez az ehhez hasonló kötelező győzelmek kellenek, különösen hazai pályán. Válogatott szünet utáni első fordulóban ritkán vannak sima eredmények, de ennek a tippnek probléma nélkül zöldülnie kell.

Manchester United - West Bromwich: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp