Van egy 60+ mérkőzés óta hazai veretlenségi sorozat, egy viszonylag stabilan jól teljesítő, bár sérültekkel teli levő csapat, amire jön egy két hetes válogatott szünet, hogy mindent a feje tetejére állítson. Liverpool védelméből 2 stabil ember hosszú-hosszú időre kidőlt: Van Dijk és Gomez, illetve egy hetekre: AlexArnold, és bár a védelem többi része is bajlódott különféle sérülésekkel (Robertson fáradtság miatt kihagyta az egyik válogatott mérkőzést, Neco Williams csak padon szerepelet az utolsó walesi meccsen húzodás miatt, míg Rhys Williams csipő problémák miatt hazahívták az U21ből) úgy nézz ki őket sikerül összedrótozni a mai mérkőzésre.

Leicester tavalyhoz hasonlóan ismét villámrajtott vett, és bár valószínüleg ismét várható tőlük tavaszra egy leolvadás, nálam ők a ma esti mérkőzés esélyesei. Én simán reálisnak tartom, hogy ma este szakadjon meg a hosszú-hosszú anfieldi veretlenségi sorozat, hisz nagyon kevés sérültje van Rodgers csapatának, Vardy kora ellenére nagyon jó formában van, és ők a Poolal ellentétben jól átvészelték a válogatott szünetet sérülés szempontból.

Azért nem teszek vendéget vagy x2-t mivel az Anfiled-Klopp páros azért még mindig nagyon erős kombó, és bár a sérültek ellenére, köszönhetően a keretmélységnek egy viszonylag rendben levő támadósort tud a pályára küldeni a német szakember. Wijnaldum-Jones/Shaq-Keita elől pedig Mane-Firmi-Jota még jó formában is van, többen is közülük gólt/gólokat szereztek a válogatott mérkőzéseiken így jó morállal várhatják a folytatást.

Nagyon nehéz mérkőzésre számíthat Klopp, szerintem nehezebb feladat elé van állítva, mint két hete a City elleni rangadó előtt, kiváncsian várom az esti mérkőzést, hogy oldja meg a sok liverpooli folt betőmését, de nem várok a meccstől egy sima hazai győzelmet, be lehet probálni a sima vendéget, de még az x2 is nagyon jó szorzón van kinálva, én rámegyek kicsit a biztonságos tippre.

Liverpool - Leicester City: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp