Sajnos elég szegényes a játékba küldhető tipp-kínálat, pedig erre a mérkőzésre lehetne jókat találni. A listavezető fogadja Debrecenben az újoncot. Elméletileg nem okozhat gondot a hazaiak számára a győzelem. Egy évvel ezelőtt még két osztálynyi különbség volt a két csapat…

A Csákvár ellen nagyon gyengén játszott a debreceni csapat. Már a mérkőzés elején megszerezte a vezetést a csákvári csapat, aztán büntetőt is rúghatott. Azt azonban Gróf Dávid, a padkirály kivédte. Ezután még jobban felszívta magát a Loki, és végül Szécsi góljával sikerült egyenlíteni. Az 1-1-es döntetlent mindenképp csalódás a bajnoki címre törő csapatnál.

A Szentlőrinc az idei bajnokság egyik olyan csapata, amelyért lehet szorítani. Szimpatikus kiscsapat, a játékosok mindig küzdenek. Érdekes eredményeket produkálnak, sokszor ott sikerül pontot rabolniuk, ahol senki sem számít rá. A bajnokságban 5 győzelem, 2 döntetlen és 10 vereség áll a nevük mellett. Idegenben kétszer sikerült nyerniük: a koronavírus miatt meggyengült Békéscsabán (3-0), és Győrben (1-0). 9 idegenbeli meccsük mérlege: 2-2-5, gólkülönbségük 13-5, gólt lőttek Békéscsabán, Szegeden és Győrben. Három hete már megjárták a Debrecen-Szentlőrinc utat, akkor a sokkal gyengébb DEAC is legyőzte őket (0-1). Az 5 vereségük alkalmával az ellenfelük már a félidőben vezetett!

Ezt várom most is. Szerintem a Lokit feltüzelte a csákvári gyenge játék. Egy ilyen csalódás után mindig jobban küzdenek a játékosok, meg akarják mutatni a tutit. Úgy vélem, hogy a Debrecen már a félidőre ezért eldöntheti az utazástól fáradt szentlőrinciek elleni meccset.

DVSC Debreceni - Szentlőrinc SE: Félidő - Mérkőzés tipp