Elsőre átsiklottam a mérkőzés felett, de így megnézve nagyon csecse kis lehetőséget rejt magában.

A Benevento egyelőre nagyon kiszámíthatatlan. Pippo Inzaghi mester hétről hétre próbálkozik valami újjal, hogy ne legyenek kiismerhetőek, mert akkor végük lenne. Ez a folyamatos próbálgatás egyszer jól sül el, egyszer nagyon nem. Például a Spezia elleni meccsen azt vártam, hogy úgy fognak játszani, mint előtte a Verona ellen. Hát nagyon nem sikerült. Aztán meg azt vártam, hogy a Fiorentina ellen megint gyengén játszanak, erre fel lefocizták a Violát. Most mi várható? Lehetetlen kitalálni. A Fio elleni idegenbeli 1-0 azért volt szép, mert nem játszott a Caprari-Insigne-Lapadula trióból egyikük sem. Előbbi eltiltás, utóbbi kettő ismeretlen ok miatt. Most elvileg mindhárman bevethetők.

A Juventus tartalékos védelme ellen simán lehet esélyük a gólszerzésre. Ugyanis nem lesz Bonucci, Chiellini, Buffon és Demiral sem. Középen a De Ligt-Danilo páros kezdhet, és láttuk a Ferencváros ellen, mennyire zavarba hozhatóak. Kiváló lehetőséget látok tehát a Benevento előtt a gólszerzésre, szerintem Caprari ragaszt egy gólt.

A Juventus gólját nem kell túlindokolni. Azt olvastam, hogy Ronaldo kipiheni a Fradi elleni meccset, így Morata és valaki kezdhet. Szerintem Dybala lesz ez a valaki, aki nagyon gyenge formát mutatott ellenünk.

Láttam, hogy rengeteg pakolják a Juventust, de 1.40 körüli szorzó nekem nem éri meg, a Benevento ennél erősebb. Ellenben a mindkét csapat gólt lő opció nem rossz megoldás, szerintem Inzaghi megfricskázhatja korábbi csapatát.

Benevento - Juventus: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp