What the f***! Kiáltottam fel magamban, amikor megláttam az over/under egal line-t e találkozót illetően. A gólok számát illetően 54,5-nél húztak határt az oddsmesterek, szerintem hibásan. Én kevesebb gólt várok, a tippem, hogy az 50-hez közelebb leszünk, mint a 60-hoz.

Láttuk a magyar csapat játékát, sok elemezni való nincs rajta, a bűn rossz, a nézhetetlen, a minden idők legpocsékabb játéka jelzők használatosak arra, amit a horvátok ellen nyújtottunk, mind előre, mind hátramenet.

De ne feledjük, ahogy szinte minden tornán van pocsék meccsünk, úgy azért elő-előfordul jó meccs is. Én abban bízom, hogy a csajok magukba néznek (na nem úgy...) hanem amúgy. Szóval egy meccse erejéig összekapják magukat, és legalább szívből játszanak. Sajnos a minőség olyan-amilyen, a sok turnovert kiírtani nem lehet, sebességet növelni úgy, hogy a hibák száma csökken nem lehet. Tudjuk, hogy sokan min mentek át, nincs nagy formában a csapatunk, sokan mélyen tudásuk alatt játszanak. Viszont a védekezést össze lehetne tenni, és össze is kell! Kapusaink jók, ha kapnak segítséget, azért a fáradt(!?) szerb csapatok ott 25 körül lehetne tartani. Lekic lesérült, nem olyan sok potens játékosuk maradt, ráadásul a szerb válogatott zöme játszott a magyar bajnokságban, szinte mindenkit jól ismernek a kapitányaink, a csajok, a kapusaink.

Szerbia tegnap este pályán volt, most megint legkorábbi meccset kapták, rohanni nem fognak, nem egy skandináv stílusban játszó csapat a szerb sem. Nekünk meg indításaink nagy része elhall, én egy Zácsik mami megindulásra számítottam, de a 20 méter sprint úgy kifárasztotta, hogy pocsék lövést engedett el, felugrani sem volt ereje.. Ez gáz? Ez az!

Én arra számítok, hogy nem lesz látványos a meccs. Nem lesz gyors, ellenben lassú, sok hibát hozó. A védekezések fognak dominálni, sokszor fognak a szerbek is passzívig játszani. Nálunk a lövők mélyen maguk alatt vannak, szóval nem rossz tipp ez. Azt meg látjuk, hogy a norvégokat kivéve olyan csapatok is tudnak 7-8, vagy akár 10-12 percet szériákat hozni, amikor nem lőnek gólt, vagy max 1-et. Ezért mondom én, hogy egy átlag kézi-meccsen simán jöhet 55 gól felett, de itt nem fog. Nyögvenyelős összecsapásra számítok, lassú, sok hibát hozó játékra.

Szerbia (n) - Magyarország (n): Gólok száma - Felett/alatt tipp