A két még veretlen nemzet harca ez a mai, igazából ez már a középdöntős meccsüknek felel meg, és ha még jobban belegondolunk, hogy mi várható a legjobb négy között, hát szóval aki itt kikap, az gyanúsan megkapja a norvégokat, abból meg az idei Európa-bajnokságon túl jó nem fog kisülni.

A dánok hazai pályán, viszont egetrengető szurkolás/szurkolók nélkül, de hozzák a kötelezőket, még hozzá nagyon simán. A szlovénkákat verték héttel, majd a montikat kilenccel, úgy, hogy volt olyan periódusa a második félidőnek, ahol több, mint 15 percig nem lőttek gólt Radicevicék, a dánok meg dobták az üres kapus gólokat, meg volt egy rahedli gyors indítás. Nagyon stabilak minden poszton, 9-ről Hansen, Kristina Jorgensen és Bidstrup gondoskodhat az átlövésekről, szélről pedig idén Ostergaard és Pedersen lehet a nyerő ember, akik 80%-ban dobálják a gólokat.

A franciák idénre is áthozták a nézhetetlen erő kézijüket, aki bele akar kóstolni ebbe a világba, az ne a franciák meccseivel kezdje. A montik ellen nekik meleg volt a pite nagyon, mindössze egy góllal nyertek, de igazából ez lesz az első erőfelmérő Leynaudéknak, akiket most nem érzek annyira erősnek, hogy verhetetlenek lennének. Szóval kaptak egyszer 17 gólt, egyszer meg 23-at, a szlovénokat nem is venném bele a képletbe, de a hót gyenge montik is eljutottak 23 gólig, akkor a dánok simán fölé mennek 3-5 góllal.

Nekem a dánokra adott line az bőven alatta van, mint amire gondoltam előzetesen, egy akár nagyobb verésbe is beleférhetne 24 lőtt gól a vesztes csapattól, de szerintem nagyon necces meccs lesz, de így sem egy ördögtől való dolog 12 dobott gól félidőnként.

Franciaország (n) - Dánia (n): Dánia (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp