Alapesetben szoros és sok gólos mérkőzést vártam volna, mert az Union Berlin kiváló focit játszott az elmúlt hetekben. Erre alapozva múlt héten azt vártam titkon, hogy a Hertha elleni városi rangadón szétszedik a zilált Herthát. A mérkőzés ennek megfelelően indult, fölényben volt az Union, meg is szerezték a vezetést. Aztán jött Robert Andrich karatemozdulata, és megfordult a meccs. A 10 emberre fogyatkozott Union felborult játékban, a Hertha képes volt megfordítani a meccset.

Ennek tükrében most semmi esélyt nem adok nekik: Robert Andrich eltiltott, Christopher Trimmer a sárga lapok miatt nem lesz, és most jön a legnagyobb blow: Max Kruse izomsérülést szenvedett, és valószínűleg kihagyja a meccset. Nélküle ez a csapat sajnos félkarú, különösen előre játékban, de szerintem a csapat motivációjában is nagy szerepet kapott eddig Kruse.

A Bayern München pihizett a Lokomotiv Moszkva ellen, elég tartalékos volt a kezdőcsapat. Kell is a pihizés a játékosoknak, mert nagy megterhelésnek voltak kitéve. A múlt heti Lepizig elleni meccsen nem jött ki a lépést, a lipcsei csapat nagyon jól játszott. Kell a javítás, mert ismét hangsúlyozni kell, tavasszal nagy menetelésük lesz, és kell a pontelőny erre az időszakra, bizonyosan lesznek még váratlan bakik. Tehát most kell koncentrálniuk, ráadásul a BL az idei szezonra zárult, tehát egyirányú koncentráció kell csak.

Összegezve tehát én Bayern dominanciát várok, ami már szokásosnak mondható. Annyira paffra kerülhetett egy hét alatt az Union, akkora nagy baj omlott rájuk, hogy negatív eredményeket várok. Tehát arra látok jó esélyt, hogy félidei vezetés is meglesz már a Bayern részéről, de majd jönnek a hurkabálintos trollok, akik megmondják a tutit.

1. FC Union Berlin - Bayern München: Félidő/Teljes játékidő - HT/FT tipp