Az újabb tippem, ahol már elindultak lefelé az oddsok, viszont még nem mindenhol reagálták le és ettől még lejjebb is fog menni, úgyhogy muszáj meglovagolni az 1,75-öt.

A 28. helyről várja idei VB-s bemutatkozását Hughes, akinek akár az egész negyedet van esélye megnyerni, ugyanis bőven verhető formában lévő játékosokkal sorsolták össze. Nyilván ehhez az első akadály Adam Hunt, amit meg kell ugrania Yozzának. Szerintem egy viszonylag jó második körös ellenfél Hunt, aki stabil középjátékra képes, viszont nincsenek meg benne azok az extrák, amik eldöntetnek egy ilyen meccset. Hughes gyengébb szezont hozott, mint tavaly viszont ez a játék is bőven elég volt a top 32-es helyezésre. Nem nyert annyi meccset, de az eredményektől függetlenül rendre 95 és afeletti átlagokat hoz, amivel egy hosszabb (pl. a mostani) meccsen azért nehéz mit kezdenie egy alacsonyabban rangsorolt játékosnak.

Adam Hunt bemelegített már az idei nagy színpadon, Lisa Ashtont keservesen győzte le, nagyon közel volt a döntő leg is, de Lisa elhibázott 3 nyilat a kiszállóra. Kicsivel 95 alatt dobott Hunt, viszont rendkívül instabil játékot hozott. Voltak bőven 7 körösön kívüli legek is, amik Hughes ellen igencsak meg lesznek büntetve. Nyilván volt egy-két szép momentum, de összességében nem elég ez a játék ahhoz, hogy egy stabil 95 körül dobáló Hughest megfoghasson.

Kicsit szenvedős meccsre számítok, viszont nem gondolom, hogy Hunt mehetne még egy kört ezzel a felettébb hullámzó játékkal. Kétségtelen, hogy játéktudásban az idősebb angol a jobb, remélem ez a tábla előtt is megmutatkozik majd.

Hughes, Jamie - Hunt, Adam: Match Odds - Mérkőzés tipp