Nagy ütközet már a második körben. A téttel rendkívül óvatosan bánok, mivel az újonnan kijött rendelet alapján Belgium is azon országok között van, akik nem fogadnak Angliából repülőket és nem léphetnek be az országba onnan érkezők. Nem tudom ez mennyire érinti a profi sportolókat, de van der Voort nyilatkozata alapján szó nincs hazamenetelről, így a családtól távol karácsonyoznak majd a benelux dartsosok. Huybrechts irányába mentem volna el komolyabb téten egy "normális" VB-n, de így teljesen visszavettem.

Huybrechts remek meccset tolt egy súlytalan ellenfél ellen, de hozott 118-as átlagú szettet is a belga, igaz csak 3 legről volt szó. Összességében 104 felett zárt és magabiztos, jó játékot hozott végig. Amúgy is egy remek játékos a belga, kallódott egy kicsit az elmúlt években, de úgy tűnik kezd visszatalálni a jó útra, a szponzor váltás is lehet jót tett neki és nagyon biztató a játéka. Whiteot esélyesebbnek tartják a meccs előtt, ő viszont nem melegített be még a nagy színpadon, ami azért az elmúlt években sokszor számított és nyertek az első körben is játszó játékosok kiemeltek ellen.

White amúgy egy igazi közönség nélküli tornákon brillírozó játékos, úgyhogy a mostani körülmények egész jók lehetnek az angol dartsosnak. Pontosan nem lehet megmondani milyen formában van, de azért a stabil 90+os játékot gyakorlatilag mindig tudja. Észérvekkel nagyon nem tudom magyarázni White veretését (Huybrechts első körös játékát kivéve), viszont úgy gondolom, hogy sok babér fog teremni itt Whitenak és Huybrechts egy nagyon komoly játékkal továbbjut a harmadik fordulóba. Igazából a tipp már két belga szett esetén is zöldül, a biztonsági lebutítást főleg az elején részletezett infok miatt léptem meg..

White, Ian - Huybrechts, Kim: Szett hendikeppel - Hendikep tipp