Csalódott csapatok csatája, a bronzmeccs általában nem a védekezésről szól, sem fociban, sem kéziben, ha a tegnapi tempót diktálják a csapatok, akkor egy egész pofás kis meccset láthatunk, egész sok góllal.

A Veszprémnek megint nem jött össze. Négy gólos vezetést herdált el a csapat a hajrában, ez a kölni Lanxess Arena szinte már átok a bakonyiaknak. A Kiel végig ugyanazokkal az emberekkel játszotta le majdnem az egész 70 percet, de a finalfourban valahogy sosem akar összejönni a Veszprémnek. Már nem nagyon fér bele, hogy 15-20 percet átaludjanak az elődöntőben a csapatok, itt végig élesnek kell maradni. A mérkőzés utáni nyilatkozatok mind csalódottságról árulkodnak, nekem úgy tűnik, hogy itt már mindegy, hogy harmadik vagy negyedik helyen zárnak. Plusz a hosszabbítás, és a plusz 2-3 óra pihenés is a párizsiak mellett szól, ezzel az esti elődöntős csapatok nem nagyon jártak jól.

A PSG-nek nem volt baj egyébként a támadásokkal, 32 gólt lőttek a Barcelonának az elődöntőben, úgy, hogy a katalánok kapusa, Möller megint parádés napot fogott ki, az első félidőben gyakorlatilag miatta alakult ki a 4-5 gólos vezetés. Ők is eléggé megvannak minden poszton, a szélső, Nahi volt a franciák legjobb gólszerzője 9 góllal. Gyors középkezdésekkel, gyors lerohanásokkal szerzik a gólok nagyrészét, de kívülről olyan lövők vannak, mint Hansen, Remili, vagy Kristopans, aki tegnap mondjuk betli volt, és beállósok tekintetében is az egyik legjobb armada a PSG-nél van.

Sokgólos mérkőzésre számítok, és a tegnap látottak alapján inkább a franciákban bízok, hogy jobban megszórnak minket, mint fordítva, de végeredményben tényleg bármi lehet meg a fordítottja is.

Paris HB - Telekom Veszprém: Paris HB által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp