Gyorsan tippelek még erre a Chelsea - Manchester City mérkőzésre is, mert nem lehet tudni, hogy mikor lesz a "bezár a bazár" és mikor függesztik fel ideiglenesen - már, persze, ha felfüggesztik-e egyáltalán - az élvonalbeli angol focibajnokságot. Természetesen ez a "mákosguba" akármicsoda miatt. Persze, itt a "mákosguba" helyére azt az ismert fertőző betegséget kell helyettesíteni, amelyik már közel 1 éve tombol a világban és amelyik fertőző betegség nevét ebben az SfGuruban nem szabad leírni.

Jut eszembe: tudjátok, hogy miért járvány a járvány? Azért járvány a neve, mert megállás nélkül járja a világot, s ha nem járna, hanem állna, akkor "járvány" helyett "állvány" lenne a neve.

Ennél a Chelsea - Manchester City találkozónál egyáltalán nem viszem túlzásba a dolgokat, szerintem legalábbis nem, s csak arra tippelek, hogy mindkét csapat fog szerezni gólt. Magyarán: gólváltás lesz. Főleg azért vélem nagyon határozottan az előbb írtat, mert a 26 ponttal 6. helyezett Chelsea (mérlege: 16 mérkőzésen 7 győzelem, 5 döntetlen, 4 vereség, 31-18-as gólarány) fogadja otthonában a szintén 26 pontos 8. helyezett Manchester City együttesét (mérlege: 14 mérkőzésen 7 győzelem, 5 döntetlen, 2 vereség, 21-12-es gólarány). Vagyis azonos pontszámmal rendelkeznek ezek az alakulatok (26-26 pont) és csak a gólarány rangsorolja az egyiket előrébb, a másikat pedig hátrább (+13 gól, illetve +9 gól).

Mindkét csapat számára fontos lenne a győzelem, hiszen csakis azzal a sikerrel tapadna továbbra is az élmezőnyre és továbbra is lehetnének vérmesebb reményei. Egyik csapat számára sem lenne túlságosan jó a döntetlen. Nyernie pedig csak úgy lehetséges valakinek ebben a labdarúgás nevű sportágban, ha gólt szerez. Mind a Chelsea, mind pedig a Manchester City tud gólerős lenni támadásban és tud hajmeresztő hibákat elkövetni védekezésben. Talán így lesz ez most is, s kialakul majd egy izgalmas adok-kapok.

Tipp: mindkét csapat szerez gólt.

Chelsea - Manchester City: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp