Mekkora szemetek ez torinóiak! Most olvasom, hogy ma erősítették meg azt az információt, bejelentkeztek Manuel Locatelliért, a Sassuolo egyik legjobbjáért. Persze kell is az érzelmi ráhatás a meccs előtt, mert eléggé tartalékos lesz a Juve hátsó sora. Matthijs de Ligt, Juan Cuadrado és Alex Sandro is koronavírusos, Giorgio Chiellini pedig fene sem tudja, mikor fog még játszani. Szóval Szczesny előtt a Demiral, Bonucci, Danilo hármas kezdhet, ami valljuk be, nem a legerősebb verzió. Egy topon lévő Sassuolo simán meglőné nekik a kettőt-hármat. A Milan egy erősebb, de Ligt-el felálló védelemnek meglőtte az egyet, de akkor ott volt még Frabotta is, aki folyamatosan visszazárt negyediknek. Szóval ez a Juve védelem most nagyon sebezhető.

Visszatérve a Milan elleni meccsre, az látható volt, hogy Pirlo nagyon összekapta a csapatát, félelmetesen koncentráltak voltak, és látszott a tűz a játékosok szemében. Régen láttam ilyen motivált Juventust. Nem tudom, hogy ez csak a szituációnak szólt-e, vagy tényleg ez vár ránk az elkövetkező Juve-meccseken, de én az előbbire szavazok. Szerintem valami hihetetlen motivációs lózungot sütött el Pirlo mester az öltözőben. A kérdés az, hogy kitart-e a mai meccsre ez a motiváltság?!

Vegyük úgy, hogy igen. Most meg kell alapozni a tavaszt, hiszen akkor jön a BL is, és oda kell jobban koncentrálni. Egyszerűen nem hibázhat a Juve. Akkor sem, ha az ellenfelük a rendkívül veszélyes Sassuolo lesz. Az idei két fordulóban három pontot gyűjtöttek De Zerbiék, ami átlagosnak mondható. Az első meccsükön az Atalanta felmosta velük a padlót, meglepően alulmotiváltan futottak ki a gyepre. Aztán a második meccsen már a szokásos Sassut lehetett látni, hiszen az új edzővel még extrát játszó Genoát verték 2-1-re. Szóval várhatóan De Zerbi mester megint fel tudja tüzelni a játékosait, talán még a bevezetőben említett Manuel Locatellit is. Egyedül Domenico Berardi nem lép pályára a sérülése miatt, ami nagy probléma, mert óriási Juve-gyilkos a srác. Ellenben ott lesz Caputo, Boga és Djuricic is, ami azt jelzi nekem, hogy a Juve védelem retteghet.

Szóval én nem tudok mást mondani, minthogy gólok lesznek mindkét oldalon. A Juve védelem foghíjas volta, a Juventus motiváltsága mindkét oldalon gólokat eredményezhet, de nekem jobban tetszik az, hogy lesz legalább három találat.

Juventus - Sassuolo: Gólok száma - Felett/alatt tipp