Bevallom őszintén, nem igazán értem ezt a szorzót. Adott egy olyan csapat, az Al Wakrah, akik nem elég, hogy rendkívül pocsék formában annak, de az előző fordulóban megsemmisítő vereséget is szenvedtek.

Az előző fordulóban a második helyen álló Al Duhail fogadta az Al Wakrah együttesét, majd a tizenkilencedik percben már 6-0-ra égett az Al Wakrah. A vége 8-1 lett, újabb vereség, a legutóbbi hat mérkőzésen az ötödik. Ezeken a találkozókon négy gólt rúgtak, és tizenhét gólt kaptak. Ilyen előzmények után itt van ez a találkozó, ahol hasonlóan áll a két együttes, és 1.44 a hazai együttes gólja.

A hazai együttes, a tizenkét csapatos bajnokság kilencedik helyen álló Umm Salal együttese tizenhárom forduló alatt tizenhárom pontot szerzett, akárcsak a tizedik Al Wakrah. 8-14-es gólarányának köszönhetően előrébb helyezkedik el az Umm Salal, a vendégek 13-24-el állnak.

Nagyon kevés gól van idén a hazaiak mérkőzésein, ez egy kicsit félelemre adhatna okot, csakhogy egy ilyen gyenge formában lévő együttes ellen hazai pályán kötelező legalább egyszer betaláljanak.

Az egymás elleni találkozóikon a mérleg 12-11-10, az Umm Salal javára. A három, négy gól sem ritka a találkozóikon, bár igaz, néha gól nélkül maradt mostanában az Umm Salal.

A legutóbbi hét hazai találkozójából hat mérkőzésen is gól nélkül maradtak a hazaiak, tényleg nagyon gyenge a támadójátékuk. De ki ellen ne törne meg ez a rossz sorozat, ha nem egy másik gyenge együttes ellen?

Úgy gondolom, hogy végig szoros lehet a mérkőzés, talán egy döntetlennel kiegyeznek majd a csapatok, de az az érzésem, hogy nem lesz gól nélküli találkozó.

Umm Salal - Al Wakrah: Umm Salal által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp