Normál körülmények között is ezt a meccset hazaiba mondaná a fogadók nagy része, viszont jelen körülmények között is egyre inkább hajlok a hazai győzelem felé ami ráadásul egész jó szorzón fogható.

Fulhamen átsuhant a rákfene s az egész csapat szinte megfertőződött aminek köszönhetően utolsó Premier League meccsüket szinte három hete játszodták. Mondhatnánk azt is, hogy be nem tervezett téli szünet még jól is jöhetett a kiesés ellen küzdő kiscsapatnak, viszont láthattuk, hogy nem mindenki tud visszatérni száz százalékos állapotban egy ilyen betegség után, ráadásul míg karantén kötelezettségeiket teljesítették a csapat sem együtt, sem külön-külön, egyénre szabott edzésmunkát sem nagyon tudott végezni. Román másodosztályból van egy példám, igaz fényévek vannak a csapatok, és a felkészültség között, de mikor hasonló esetben az FK Csíkszeredán Romániában átrohant a Covid19 hetekig rendre gyenge eredményeket hoztak, és látszott rajtuk hogy fizikálisan nagyon visszavágta őket a vírus. Olyan szempontból is rosszul jött nekik a leállás, hogy még a formájuk is jónak mondható volt, hiszen négyes veretlenségi sorozatban vannak, igaz mind döntetlen, de bár pontokat tudtak szerezni. Hétvégén hosszabbításba torkolott az Fa Kupa meccsük, viszont az első csapat tagjai közül, csak nagyon kevesen voltak pályán azon a mérkőzésen így nem lehet tudni a többiekkel pontosan mi a helyzet, ki az aki még negatív tesztet produkál, és ki az aki megfelelő fizikai állapotban van.

Tottenhamnél úgy tünik sikerült kilábalni a gödörből, és a Leeds magabiztos legyőzését két magabiztos kupasiker követte, amiből az első ráadásul még döntőt is jelentett a kisebb presztizsű ligakupában. Hétvégén nyugodtan felküldhette a teljes B-C csapatot Mourinho az FA kupában, hiszen a 8. osztályú félamatőr csapatot a szertárosokból felállított kezdő 11 is meg tudta volna szorongatni, így különösebb felkészülés nélkül, egy hete volt a mai találkozóra készülni az edzői stábnak illetve a kezdő játékosoknak.

Ha Mourinho BL-t akár PL győzelembe szeretne még idén beleszólni, az ilyen meccseket kötelezően hozni kell, főleg hazai pályán, és tekintve a Fulham körüli kérdőjeleket számomra ennek a meccsnek sima hazainak kellene lennie.

Tottenham - Fulham: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp