Chile és Dél Korea a 2021-es vb-n különösebb nyomás nélkül kézizett. Dél-Korea A csapata a tavaszi Olimpiai kvalifikációs tornájára készül, ők a skandináv túrára gyúrnak, ide Egyiptomba egy saláta válogatottat, kb. Universiade csapatot hoztak gimnazista kapussal, ahhoz képest viszont (leszámítva a nyitómeccset (elég komoly kézit tolnak).

Ez a dél-koreai társaság örömkézit játszik, tolják neki ezerrel, viszont az utolsó két csoportmeccsen már védekeztek is. Bízom benne, hogy most nem fognak.

Nagy tempóban kezdik a találkozókat, aztán a végére el szokott fogyni a szufla, de ez sok csapatnál megfigyelhető.

Chile azért rendelkezik egy-két profival, vannak jó játékosai, de olyan is, aki úgy válogatott, hogy évek óta nincs klubcsapata... Szóval komoly elvárások arrafelé sincsenek, Feuchtmannék a kézit népszerűsítik, és ennyi. Chile játéka ötletes, igazi latinos kézi, megvan a válogatottban a sebesség is, a nagy kár az, hogy természetesen ők sem bírják ezt a 60 percig játszani.

Itt a kérdés, hogy milyen mélypontjai lesznek ennek a találkozónak, de mivel itt már nem a továbbjutás a tét, tényleg abban bízom, hogy nem verik szét egymást védekezésben, hagyják egymást játszani, és akkor tényleg karcolhatjuk a 70 gólt alulról, vagy akár felülről is.

A dél-amerikai csapat és a koreai is szeret játszani, tud is, tényleg csak azon múlik a tipp, mennyire veszik komolyan a védekezést. Szerintem nem az fog dominálni. Feuchtmannék két éve sem jutottak tovább, de a helyosztókon két 60 gól feletti meccset összehoztak, Katar és Macedónia ellen. Ha egy Katart nézünk, még védekezik is, itt a koreai csapat szerintem inkább valami olyat mutat majd, amit a nyitómeccsen láttunk tőlük. Chilének sem lesz ellenére az uptempo, én várok ide vagy 70 gólt. Közönségszórakoztató meccset várok annak ellenére, hogy nem lesz közönség...

Chile - Dél-Korea: Gólok száma - Felett/alatt tipp