Nem vagyok egy Nórgádi György, és sok közöm a világpolitikához nincs, de talán egy-két mondatot lehet ennek szentelni itt is, ha már ma iktatják be amoda Bident. Szóval a lényeg az, hogy tudtommal jelenleg Egyimptom és Oroszoroszág, Kairó és Moszkva jó kapcsolatot ápol. Szóval tesznek egymás felé gesztusokat, és ilyen volt mondjuk (szerintem, bizonyítani nem tudom), a 2018-as orosz-egyiptomi ütközet a foci-vb-én, amikor is Egyiptom látványosan szenvedett, 3-1-re kapott ki Cherysevéktől. Ott az orosz 'atléták' egyébként valószínűleg a doppingellenőröket is elkerülték, de hagyjuk is ezeket a dolgokat, hisz bizonyítani ne lehet semmit, részemről is csak feltételezés minden.

Lényeg a lényeg, szerintem ott Egyiptom lefeküdt az orosz csapatnak, és ahogy a mondás tartja, kölcsön kenyér visszajár. Most Egyiptomnak van szüksége 'pici' segítségre, és Zhitnikovév teljesítik is a parancsot. Mivel a svédek beleköptek az Egyiptomi levesbe, így nem igazán fér bele több botlás El Ahmarék részéről.

Egyiptom amúgy az első két 'kötelező' meccsén nagyon megtolta az első félidőket, Chilének 18--at vágott (és 11-et kapott), míg az Észak-macedónok kapuját 20-szor szentségtelenítette meg, és össze-vissza 6-ot kapott, ami azért nem volt akármi. Az ún. Team Russia eddig jól megy, elkapta többek közt Szlovéniát is, de én tartok attól, hogy ez a meccs nem feltétlenül a pályán dől el. Itt az oroszoknak mindenképp ki kell kapni, hogy Egyiptom beelőzzön. Ha pedig lúd legyen kövér alapon el Masryék biztos szeretnének kicsit javítani a gólarányon.

De tegyük fel, nem lesz bunda, akkor is van rá sansz, mert Egyiptom remek tűzerővel rendelkezik, jók lábon, ha a kapusok jó napot fog ki, akár négy is lehet közte, azt meg mondanom sem kel, hogy valószínűleg a sporik részéről is kap picike támogatást Egyiptom.

Oroszország - Egyiptom: Hendikep - 1. félidő - Hendikep tipp