Első helyen a Manchester United a PL tabelláján (vesztett pontok tekintetében 2 ponttal megy a City, de most tekintsük el ettől). Hétvégén tőkéletesen alkalmazta Solkjear a megfelelő taktikát Klopp ellen, teljesen kikapcsolták a Pool támadógépezetét, és lényegében komolyabb ellenük kialakított helyzet nélkül tudták le a hétvégi rangadót, ezzel szemben Bruno Fernandes és Pogba révén még komoly kialakított helyzetekig is jutottak, ahol csak Alissonnak köszönhetően tarthatott otthon egy pontot a Pool.

Ezek után mennek Londonba, hogy az általam már harmadszor vereségre ítélt Fulham ellen bizonyítság, hogy továbbra is számolni kell velük a bajnoki címért folyó harcban. Bár egyáltalán nem lesz könnyű dolguk idén az ehhez hasonló meccseket rendre behúzták 1-1 gólokkal sokszor hátrányból fordítva, különösen idegenben. Idegenbeli teljesítménye kiemelkedő az idei MU-nak, 9 mérkőzésen 2 döntetlen mellett 7 győzelemmel büszkélkednek.

Fulham magabiztosan tért vissza a covid által intézet kényszerszünetből, egy meglepő Tottenham elleni döntetlen után, hétvégén a Chelsea dolgát is alaposan megnehezítették, hisz emberhátrányban is sokáig tartották a 0-0as nekik kedvező eredményt, viszont kérdéses, hogy ez az ő érdemük, vagy a Chelsea inkompetenciát jellemzi, ahogy az utóbbi időben láthattuk. (azóta a Chelsea egy újabb szégyenletes teljesítményt tett le az asztalra a Leicester ellen, mintha Lampard utolsó meccseit látnánk).

Megterhelő sorozat közepén van a Fulham, hosszabbítás az Fa kupában, egy Tottenham majd egy Chelsea elleni mérkőzés után újabb nagyágyú ellen kellene helytállniuk. Bár biztosan nem lesz egy könnyű mérkőzés a Manchester Unitednek, de ha komolyan gondolják, hogy a végén megnehezítsék a City dolgát a végelszámolásnál, az ehhez hasonló meccseket nyerniük kell, ahogy ezt tették is az eddigi szezonban. Bár óvatos vagyok a tippel, mert előbb-utóbb botlaniuk kell, ezért csak 3 egységnyi tétet teszek fel, de tekintve a Fulham keretét/játékát/pozícióját, ma még nyerni fog Solkjear csapata.

Fulham - Manchester United: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp