Nevek alapján nagy meccs lehet ez, de nem várok egy túl szoros meccset. A tavalyi évet egy csalódás vereséggel záró Michael Smith újra bizonyítani akar és remek bemelegítés lesz neki a Mastersen a korábbi kétszeres világbajnok Adrian Lewis, aki évek óta nincs formában és nem is úgy tűnik, mint aki kifelé jön a gödörből. Egyre lejjebb csúszik a ranglistán is, már a top 20-nak sem tagja egy ideje, de ha így halad tovább Aidy, akkor a 30-ból is kikerülhet lassan..

Azért Smith sem volt csúcs formában az elmúlt szezonban, főleg a világbajnoki szereplése volt rendkívül kiábrándító, nagyon nem találta a játékát és egy tőle sokkal szerényebb képességű játékostól kapott ki. Azóta eltelt bő egy hónap és volt ideje rendeznie Smithnek a sorait, mert az kétségtelen, hogy a játéka alapján inkább top 5-ös játékos ő, kérdés mennyire van fejben rendben. Nyaktól felfelé azért Lewis is képes érdekes dolgokra, kétszeres világbajnokként egyértelmű, hogy mindent tud a játékról, viszont évek óta nem tudja kihozni magából azt, amit tud.

Egymás ellen az elmúlt 3 évben mindössze egyszer játszottak, de ez leginkább Lewis gyenge szereplésének tudható be, ugyanis nem jut el olyan magasságokba, ahol Smith általában jár a tornákon. Biztos vagyok benne, hogy mindketten bizonyítani akarnak és megpróbálják erősen kezdeni az új szezont. Tömegben Smith egyértelműen lepipálja idősebb honfitársát és Lewisnak hamar elmehet a kedve, ha a másik oldalról kettesével jönnek majd a triplák. Smithtől magabiztos játékot várok, és nem hiszem, hogy Lewis 3-4 legnél többet tudna nyerni a meccsen.

Smith, Michael - Lewis, Adrian: Kör hendikeppel - Hendikep tipp