A negyeddöntőig remek teljesítménnyel, de igazából kevés remek csapattal találkozva jutott el válogatottunk, ahol a világ egyik legerősebb válogatottjával kell megmérkőznie.

Még akkor is a világ egyik legerősebbje ez a francia válogatott, ha vannak hiányzóik... még így is minden posztra jut gyakorlatilag két-két klasszis játékosuk. Fizikálisan egyértelműen a mezőny fölé nőnek, és mellé technikailag is extrák... Mahé remekül irányít, Mem vagy Nguessen bármikor szét tudja forgácsolni az ellenfél kapuját a bombáikkal... emellett beállóban és a széleken is klasszisok miatt kell aggódnia az ellenfeleknek.

A gallok minden eddigi meccsüket megnyerték, és ami a rémisztő lehet számunkra, hogy a két legjobb együttes ellen játszottak a legjobban, a norvégok és a portugálok ellen... mintha a többin csak fél gőzzel játszottak volna kb... Ez nem túl jó előjel számunkra...

Eközben tegnapig mi is 100%-osak voltunk, majd a spanyoloknak leadtuk a kb mindegy meccset... Bár az előző gurus írásomban, amit arra a meccsre írtam, kifejtettem, hogy szerintem nekünk ez az ág jobb, így nem volt ez a vereség annyira fájó (és/vagy véletlen)... Bár nem vagyok benne biztos, hogy ha a legjobb kerettel állunk ki, akkor más lett volna a vége... na de ezt már nem tudjuk meg.

Most azonban mindkét együttes a legjobb keretével vág bele az egyenes kieséses szakaszba, és bár kicsit szurkolok a mieinknek, de úgy érzem számunkra itt a végállomás. A beálló posztot leszámítva úgy érzem, minden pozícióban jobb ez a francia válogatott... talán még Miklert személyében a kapus poszt az, amiben fel tudjuk venni a versenyt, de amúgy ez még nem a mi szintünk.

Az oddsok jelenleg teljesen reálisak, sőt... úgy gondolom, a meccs kezdése előtt akár 1.40 alá is beeshet a francia győzelem szorzója. Nálam ez az 1.45 olyan odds, amit nem lehet otthagyni. Gondolkoztam hendiben is, vagy egy francia csapatoverben is... de végül beérem a sima hazaival...

(Ha meg esetleg csodát tesznek a srácok, akkor sem leszünk teljesen szomrúak :) )

Franciaország - Magyarország: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp