Láttunk már olyat, hogy a Győri AUDI ETO KC eljut 30 gólig, és valószínűleg még fogunk is. Szerintem már ma! A legutóbbi két BL-meccsen az ETO nem pörgött fel igazán. A Budo ellen igazából védekezésben volt elit a félidőben, vagy a félidő első 24 percében, mert a végét elengedte, de a montenegrói együttes igazából képtelen volt gólt dobni, amíg a Győr úgy akarta. Aztán a Podravka sem a Győr szintje, nem is tudott felpörögni az ETO. Tipikusan olyan meccs volt, ahol csak a kötelezőt hozta. Egy elég satnya első fi. után is összepotyogtatott 33 gólt, nem kevés.

De ez semmi.

Abban biztos vagyok, ezek a játékosok mondjuk felpörögnek az FTC elleni bajnokira, meg felpörögnek mondjuk erre a csoportdöntőre. Mert valljuk meg, ennek a Győrnek a BL-ben is 3-4 komolyabb ellenfele van, meg itthon sem sok.

A CSZKA visznt kiérdemelte a Győr tiszteletét, azt, hogy az ETO komolyan vegye. Mégis csak csoportdöntő, nem mintha sok mindent befolyásolna a végső sikert illetően, hogy a Krim vagy a Bietigheim lesz az ellenfél az egyenes kieséses szakaszban. Itt ez presztízs meccs, a Győr még egyedüliként veretlen, de biztosan szeretnének odapörkölni az oroszok orra alá.

Amikor ikszelt a Győr a CSZKA-val, nem volt ennyire jó formában. Ott pl. Nze Minko gól nélkül maradt, ott volt a durcás Kurtovic szintén gól nélkül, Hansen sem tett a közösbe, Oftedal is csak kettőt, szóval rengeteg maradt a Győrben. Tény, hogy Duda nincs, de legalább Hansen csipeget, azért ő is klasszis, nála is bármikor benne van a jó meccs. Mostanában azért konkrétan elképzelhetetlen a Győr meccs Nze Minko gólok nélkül, remekül vadászik labdákra, aztán mint a gazella, tör kapura és dob gyors gólokat. Oftedalnál szintén sokszor van olyan érzésünk, hogy kb ha gólt akar dobni, akkor gólt dob. Abban bízom, hogy Lukács kezd, és abban is, hogy Faluvégit nem erőlteti most Danyi, mert azért Lukács egy-két fokkal jobb. Nagyon tartalékolni sem kell, hisz csak hat nap múlva lesz meccs, az is gyógytalálkozó a Boglári SZISE ellen, szóval földbe lehet döngölni, be lehet árazni a CSZKA-t. Nem árt az, ha jól bucira vannak verve.

Eleve ha csak nézzük mondjuk a Podravka elleni első meccsüket, amíg a horvátok bírták erővel, simán lőtték a gólokat. Csak amíg ott nagyjából egy sor van, amely megüti a BL-szintet, itt egy Oftadal helyett Danyi behoz egy Nze Minkót. Kössz.

Győri Audi ETO KC (n) - CSKA Moszkva (n): Győri Audi ETO KC (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp