Pénteken nem akármilyen találkozóval röffentik be a hispánok a fordulót, hisz a Getafe a Betishez látogat. Ding-ding-ding-ding, jelzi kis hang a fejemben, hogy tegyek a lapokra. -és fogok is, mert ez nem babazsúr. Két lapmágnes csapat, kár, hogy Bordalás nem lesz a Geta-pad előtt, persze, hogy eltiltott :D J.E. Fernandez spori fújja a sípot, aki a Geta és a Villarreal meccsét fújta két büntetővel, meg a meccs végi balháéval. Még jó, hogy nem lesz ott Bordalás :D (Azóta ezt a sporit nem is merték Geta meccsre küldeni, szerintem most is csak azért, mert Bordalás eltiltott:D )

Na, de a lapok mellett térjünk rá a gólokra, mert azok IS lesznek. Már csak azért is lesznek, mert JEF spori igazi büntetőmágnes, Betis-meccseken szépen fújkálja mostanában, és a VAR-nál az a Sanchez Martinez lesz, aki szintén nem ellensége a büntetőknek, utolsó 5 LaLiga meccsén 3-szor ítélt büntetőt, tehát ez egy jó páros. Ha lesz tizi, az kb. 70-80% esély egy gólra.

Aztán

Aztán a hírek szerint Bordalás visszatér az alapokhoz, azaz megint olyan sakktáblán játszik, ahol csak paraszt van. Neki nem kell királynő. Ha igazak a hírek, elege lett a Kubo-Alená párosból. Ugye őket azért hozták télen, hogy javuljon a támadó játék, de még pocsékabb lett.

Mondjuk a pocsék szó, mint jelző, elég finom, hisz az utolsó 3 Geta-meccsen a csapat egy darab kaput eltaláló lövést tudott felmutatni. EGYET! A Real Madrid ellen a lövési kísérlet összesen 1 darab volt 90 perc alatt, szóval nem vitás, ki kell venni Alenát és Kubót. Szegény Kubo újabb csapatnál csődöl be, neki a jövőre feljutó Mallorcába lesz a helye (ismét), de vissza a meccshez.

Jönnek a favágók, ismét a legpiszkosabb Getafét teszi a pályára Bordalás, akinek kb. 1-2 dobása maradt, hisz az elnökkel sincs épp jó viszonyban. Djené letöltötte eltiltását, amiért Ocampos bokájára rúgott egy embereset, de lesz Arambarri, Nyom, Cucu és Maksomivic, és a Getánál Mata mint támadó is simán esélyes a lapra, igazi paraszt stílus ez, a szónak pejoratív értelmében.

Ez viszont nem azt jelenti, hogy a Geta ezzel nem lesz eredményes, mert az lesz. Eddig is ezzel érvényesültek, és szerintem így, hogy Kubó és Alena kikerül, feláll egy Cucho-Mata páros elöl, jobb lesz a Geta. Ruiz a Betis védelmében megsérült, Bartra sincs, így a Mandi-Sidnei duó bekkel középen, előbbi ideggyenge, utóbbi talán fizikálisan verhető mondjuk Cucho által, azért Sidnei nem a legfordulékonyabb védő a földön. Mandit amúgy azért is bírom, mert hátul benne van a hiba, viszont a fejjátéka elöl sokszor gólt ér a csapatnak. Elöl van sansz Borja játékára, aki jó formában van, Fekir legutóbb végre világbajnokhoz méltó focit tett a pályára, Canales pedig maga a gól a Betisnél, vagy lő, vagy előkészít, ritka, hogy rossz meccse legyen, mióta sérüléséből visszatért. Mióta ő ismét játszik, a Betis a pokolból lassan a Mennyországba lépett át.

Nálam a Betis gólt fog lőni, és gólt fog kapni. Ez az origó, amellett, hogy várok vagy 10-12 lapot. Szerintem képtelenség, hogy ezt a meccset JEF piros nélkül lehozza, hisz a Betis is élen jár a lapok, és főleg a piros lapok terén.

Én azt mondom, hogy aki szereti a latin focit, na az kapcsoljon erre a meccsre. Eseménydús találkozót várok, lapokkal, gólokkal, büntetőkkel.

Real Betis - Getafe: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp