31; 29; 34; 32 -így alakultak a gólszámok a félidőket illetően a VÁC Európa Liga meccsein. Rendre megvolt a 31 gól, kivéve pont azt az egy Zvezda Zvenigirid elleni találkozót, ahol nem. Viszont a másik három meccsen meg igen, és amondó vagyok, ez most sem lesz másként.

A Vác egy alapvetően overes csapat, és főleg az, mióta Triffa kidőlt a sorból, azaz a kapuból, mert Bukovszkyék messze nem tudják hozni azt a szintet, mint Triffa jobb napjain. (Bálint Anna pl. tök picike, amikor odaáll nyilatkozni a szponzor-fal elé, tök vicces, hogy ő kapus)

Vannak sérültek továbbra is, rengeteg helyen nézegettem, közösségi média fórumok stb. hogy felépült-e valaki, de nem találtam semmi érdemi infót. De józan paraszti ésszel gondolkodom-egyrészt józan is vagyok, meg paraszt is-, hogy nem fogja erőltetni a váci stáb senki játékát, aki nem 100 %-os, tudni illik ez a Vác szempontjából tét nélküli meccs. Már nem juthatnak tovább Kácsorék, így viszont az is tény, hogy lehet tolni a run and gunt, lehet tolni az örömkézit, ami egyébként ennek a csapatnak sokszor jól áll.

A Zvenigorod viszont ha nyer, akkor bizony továbbjut, és ez miatt ezek az orosz csajok mindent beleadnak majd. Amikor a Vác megcsapta a Zvezdát még odakinn, akkor a Zvenigorod védekezése katasztrófa volt. Egy kereszt, három passzból lehúzták szélre Diószeginek, ő meg ihletett napot fogott ki, és mindent bevert. Ezt egyszer-kétszer el lehet játszani, de a Vác megcsinálta annyiszor, ahányszor akarta. Szóval védekezést illetően ott is akadnak bajok.

Viszont akkor és ott Nikitina nem játszott, aki azért ebben a Zvezdában 7-8 gólos játékos, szóval ő jelentheti az overt a kinti meccshez képest, amely ugye félidőre 31-es line mellett under lett.

Mivel a Vác elég foghíjas, ezért is maradok a félids opciónál, 30 percnyi koncentrált játék van a Vácban, ha megint nem védekeznek a szélsőn, vagy ha meg tudjuk játszani Szabót, ha sülnek a Kácsor bombák, egy görcsök és gátak nélküli Vác képes 15-17 gólt dobni.

Ja és rátérve a kapusokra, a Zvezda sem áll igazán jól az Ikast ellen egész meccsen hoztak 19%-ot, az azért messze van a jótól.

Vaci NKSE (n) - Zvezda Zvenigorod (n): Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp