Tengerentúli vörös salakra repülnek rá a legjobb szemcsést szerető játékosok mégpedig Argentína földrajzi középpontjában Cordoba városában.

A jelenlegi globális helyzet alaposan betett az emberiségnek és ez alól a teniszezők sem kivételek. Valakit jobban valakit kevésbé viselt meg az "átállás". A portugál Joao Sousa az utóbbiakhoz tartozik. A nagy küzdő hírében álló luzitán fiú ugyan még megragadt a Top100 -ban, de ha így folytatja, nagyon nehéz dolga lesz visszakapaszkodni a legjobbak közé. A tavalyi évben, márciustól számítva 3-7 -es mutatót produkált és nem elég, hogy a játéka sem állt össze, Antwerpben még meg is sérült. Ez így együttesen még jobban visszavetette, ami, idei egyetlen, antalyai fellépésen is nagyon meglátszott, ahol Taberner 6:1,6:4 -el intézte el. Az aktuális ellenfél Carballes Baena hasonló még egy fokkal jobb szintet is képvisel Tabernernél, ráadásul ő az a "kullancs" típus, akit nem lehet egy könnyen levakarni a labdamenetekben, püfölésben. Az Ausztrál Openen sem okozott csalódást a spanyol, aki szomorúságunkra Balázs Attilát búcsúztatta, majd a későbbi döntős ellen, Daniil Medvedevvel szemben kellett fejet hajtania. Pont egy ilyen ellenfél "hiányzott" Sousanak ... Idő kell még a portugálnak míg helyre áll, de ezt nem most Carballes Baena ellen teszi majd meg.

A jelenlegi körülményeket, élethelyzetet ismerve, tehát Carballes a favorit, két éve még egy ki-ki meccset jelentett volna ez a párosítás, ám az élet nagy rendező, és ezen esetben is felforgatta az esélyeket. Carballes háta mögött több meccs, nagyobb önbizalom, Sousa mellett pedig vesztes találkozok sora és egy év végi sérülés pihen. Ezeket a tényeket mérlegve helyezve az ibériai két szettes sikerét vizionálom.

Carballes Baena, Roberto - Sousa, Joao: Fogadás szettre - Pontos Eredmény tipp