Szombaton a Ferencváros női kézicsapata a Siófok KC-hoz látogat, és játszik bajnoki meccset. Ha a szezon elején írjuk ezt, akkor minimum 50/50 lett volna az esély, ám most ott tartunk, hogy a Fradi ha nem tesz 10 gólt közé, akkor már az SKC jó meccset játszik.

Jó, ez lehet túlzás, de az nem túlzás, hogy az SKC elfogyott. Ugye eleve volt itt ebben az idényben minden, fogy a zseton, fogytak a játékosok, nincs már például Snelder, és nincs az a Pena sem, aki már a dán székhelyét is tervezi áttenni Norvégiába. Böhmének is volt időszaka, amikor menekülni akart, de talán most nyugalomra talált. Igen ám, de közben Tomori Zsuzsa karanténba került, az Érd elleni meccse után ezt a Fradi ellenit is ki kell hagyja. Pedig Tomori Zsuzsa alapember támadásban és főleg védekezésben. Ő és Snelder védekezett pl. a szezon elején a tengelyben, egy nem gyenge belső páros, mind fizikálisan, mind magasság-ügyileg. Aztán Niombla sincs, sérüléssel küszködik (illetve azzal is), kettest is tudott védekezni, szintén nem kell mondani, mekkora érvégés egy jó Niombla hiánya. Penezic régóta sérült, és akkor most jön az igazi Csernobil, mert a kezdő kapus, Szikora Melinda is kidőlt. Nem kell elmondani, mekkora érvágás ez, hisz válogatott szintű kapus, ráadásul Csapó Kincső sem játszhat, így Mistina Fanni, egy 19 éves kapus áll majd a kapuban, és áll kb. 60 percig, mert csere nem nagyon van. Ő is az ifik közül jött fel, hát van baj, és nem kevés. Biztos kukázik valami utánpótlás korú kapust még az SKC, de pl. Látjuk a váci példát, hogy azért a kapott gólok ilyenkor garantáltak. Nem egészséges Jezic, az Érd elleni meccsen mondjuk semmi sem látszott a játékán, de ha ők mondják, akkor biztos igaz, és Németh-Mazák sem fitt teljesen, szóval ha egészséges játékost keresünk az SKC keretében, kb egy kezén meg lehet őket számolni.

Az Érd elleni hétközi meccsen is 32 gólt kapott a Siófok, pedig azért ez az Érd közel sem olyan acélos, mint az elmúlt években. És ne feledjük, ott még volt Szikora Melinda, most már nem lesz. Azt meg mondani sem kell, hogy a Fradi most mennyivel acélosabb, mint a jelenlegi Érd.

Siófok KC (n) - Ferencvárosi TC (n): Ferencvárosi TC (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp