Sokszor előfordul ebben a LaLiga idénybe, hogy egy meccstől roncsderbit várunk, aztán jön vagy 4-6 gól a semmiből. Valladolidnak volt több ilyen meccs, Sevilla és Sociedad első félideje sem volt smafu, vagy a Granada és az Atleti randija, ahol tényleg nem vártunk tán még gólt sem, aztán kiszakadt a gólzsák, de a Bilbao és a Geta randiján is született 5 Bilbao gól, az olyasmi, amit a legnagyobb jósok sem nagyon láttak előre.

Ami tény, hogy a Getafe meccsek óta nem talál be. Öt mérkőzés óta nem talált be a madridi csapat, ez pedig pocsék egy széria. De majd most, hisz a Valencia azért sok mindenről híres, de arról nem, hogy olyan elit lenne a védekezése. Nem tragédia a 32 bekapott gól a Túria-parti csapatnál, de az fix, hogy a Geta nagyon akar gólt lőni, ebben pedig benne van, hogy a Valencia elmegy egy kontrával, és betalál.

Trükkös kis meccs, mert alapvetően egy jó kis bírkózós, sok sárgás találkoznak tűnik, de szerintem Bordalás és a Geta kockáztatni fog, tényleg gólt, gólokat kell lőni. AZ, hogy miért nem jött össze a góllövés 5 meccsen át, és miért volt ennyire impotens a csapat, azt nem tudom. Azt viszont tudom, hogy lassan a kiesés fenyegeti Bordalás-ékat, épp ezért várok némi kockázatvállalást. játszhat Mata és Cucho elöl, visszatér Djené eltiltásból, összeállhat a Nyom-Damián páros jobb szélen, Cucu is játszhat középpályást, ő azért bátran lő, vannak góljai, szóval ez a Geta alapcsapata, alapfelállása, lehet játszani azt a játékot, amely eredményes volt. A Valencia védelme képes a hibákra, miközben elöl képesek gólt szerezni, sokszor a semmiből. Büntetők is előfordulnak elég sűrűn Valencia-meccsen, szintén egy faktor lehet a tippnél.

Egyébként pedig, hogy egy tipp mennyire jó, mindig a szorzó dönti el. Márpedig ez a szorzó vaskos, bárki bármit mond. Tény, hogy az utsó 5 Geta-meccsnél 4-szer volt 0-0 a félidő, de ez sem lesz mindig így. Nem vitás, nekem egy kis aprót ezen a szorzón ez a tipp megér. Én úgy vagyok vele, hogy egy gól valahogy megszületik, onnantól pedig már csak várom, hogy push vagy profit. Van benne kockázat, de én erre 2.20-as szorzók adnék maximum.

Getafe - Valencia: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp