A vasárnapi program a LaLigában egy elég semmilyen meccsel kezdődik. Nem valószínű, hogy lerágjuk a körmünk majd az izgalomtól, hacsak nem rakunk valami emberes tétet erre a találkozóra.

Ami a Celtát illeti, ebben az idényben talán nem lesz izgalmas a szezon vége, hisz ha minden jól alakul, csont nélkül bennmarad. Aspasék megtestesítik azt, amit középcsapatnak nevezünk, vannak bravúrok, remik, érthetetlen zakók, de alapvetően idén stabil a Celta, sérülések is elkerülik a vigói együttest. Kemény focit játszik, sokat tördeli az ellenfél játékát, sok lapot kap, de sok gólt nem kap, és ez a fontos. 7-8-9 a Celta mérlege, matematikailag minden 3 meccse iksz, szóval ha így nézzük, ez a 3.85-ös odds több, mint bika.

Ami a Valladolidot illeti, Ronaldo csapatánál rezeg a léc. Régóta nyeretlen, nem véletlen, hogy kieső helyen áll. Annyira sok gólt a Valladolid sem kap, de miért is kapna, hisz alapvetően defenzív felfogású, ennek látja kárát a támadójáték, amely sokszor halott. Négy meccset nyert a Valladolid, de ikszből 9-et összefabrikált, szóval náluk sem kevés a remik száma. A két együttes utolsó 3 bajnoki meccse iksz lett, idén 1-1, előtte lévő szezonban két ordas 0-0-lal szomorítottak minket. Én most elé megyek a dolgoknak, jól megrakom a remit, aztán, ha netán be is jön, akkor szépen profitálok az unalomból.

Nem gondolnám, hogy a Celtánál a biztos bennmaradás mellett van más cél idén. A Valladolidnál pedig az egyetlen cél, és ezért mindent meg is fog tenni. Vigóban egy pont nem rossz, épp ezért alapvetően defenzív, semmit sem kockáztató Valladolidot várok.

Ezeken a korai meccseken alapvetően jellemző sokszor az eseménytelenség. Meg igazából tényleg első blikkre a szorzó tetszett meg, ilyen átlagos 3.20-ra gondolna az ember, de ahhoz képest közel 4.00-es a szorzó a remire, közben ezek ketten tényleg háromszor egymás után összehozták, miért ne hoznák össze megint.

Celta Vigo - Valladolid: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp