Folytatódik a Bajnokok Ligája a női a kézilabdában, mivel nem esett ki senki a csoportból a koronavírusnak köszönhetően, így az első helyezetteknek is játszani kell, tehát az ETO-nak sincs szünnap.

A Bietigheim emiatt van itt, a csoport nyolcadik helyén zártak, 14 meccsből egy döntetlenre, és egy győzelemre futotta, rémgyenge csapat amúgy ilyen szinten, de mondjuk kaptak két 10:0-ás vereséget a zöld asztal mellett is. Jobbára német játékosok alkotják a csapatot, kiegészülve pár légióssal, itt van a korábban Fradiban is játszó Snelder (fixen minimum kétszer kiállíttatja magát), vagy a lengyel Kudlacz. A csoportban aki tehette, az megszedte, az Esbjerg, de a Metz is oda-vissza kitömte, majd akkor pont a Győr nem? A német bajnokságban is sima másodikok, pár napja a Bad Wildungen, egy alsó közép német csapat is 30+ dobott nekik, szóval védekezésben vannak bajok.

Az ETO veretlenül nyerte a csoportját, semmi meglepetés, 10 győztes meccs mellé 4 döntetlen társult, nem nagyon született még meg ez a csapat, aki idén megfogja őket. Szinte bárkinek a világon megdobják ezt a 33 gólt, olyan mély a keret, minden poszton legalább két világklasszis játékos van. Oftedal, Nze Minko, Kristiansen és a páros kapcsolatok a beállósokkal garancia a tömérdek gólra, szélről pedig Lukács, Faluvégi és Fodor a felelősek, de olyan komplett ez a csapat, hogy úgy rohan át bárkin, ahogy nem szégyelli. A bajnokságban készültek a BL-re, sorozatban 33, 38, 41 gólt dobva végig idegenben, nem hinném, hogy a németek megúsznák 30 alatt.

A győriek szerintem már az első meccsen eldöntik a továbbjutást, nem látom, hogy foghatnák meg a németek az ETO-t, sok eladott labdára, meg könnyű gólokra számítok, minimum 33-ra.

SG BBM Bietigheim (n) - Győri Audi ETO KC (n): Győri Audi ETO KC (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp