A továbbjutás eldőlt. Legalábbis ezt mondogatjuk, közben mi, divat-Barca-fanok azért titkon bízunk abban, hogy megint csodát látunk. Egy jó 1-6 megint elég lenne, de a viccet félretéve ha a továbbjutás nem is jön össze, egy jó meccs összejöhet.

Mi biztos? Az, hogy 4-1-es PSG-győzelmet láttunk az első meccsen. Ami viszont megint biztos, hogy a teher a PSG-n van. Egész biztos, hogy sok játékos álmodik még az 1-6-tal. A PSG-n van teher, mert azt fixen el akarja kerülni, hogy megint rajta röhögjön a világ. Teher a Barcán nincs. Gyakorlatilag az esélytelenek nyugalmával vág neki a meccsnek, és az előző években megedződött, mert jópár komoly sallert kapott a BL-ben, legkomolyabbat a Bayern mérte a katalánokra. Tegyük fel, kikap 5-2-re a Barca, hát meglepődünk majd? Nem hiszem.

De ha lejátsszák vagy 100-szor ezt a meccset, egyszer kijönne a lépés a Barcának. Szerintem a katalánok elöl megvannak, Messi jó, Grizi jó, Dembelé egészséges, Pedri jó, mindenki jó ott elöl. a bajok hátul vannak, mert ha van Pique, az a baj, ha nincs, az is baj. Lenglet és Mingueza egy Mbappé ellen, meg úgy echte a Barca játéka a kontra ellen halott.

A két együttes utolsó 7 meccséből 6 volt olyan, ahol maximum 20 perc kellett az első gólhoz. Épp a legutóbbi 1-4 a kakukktojás, de ott is 'csak1 28 percet kellett várni.

Világklasszis focisták elöl + sebezhető védelmek = gólok

Vannak remek pontrúgók, elvileg lesz di Maria is. Nem kizárt a büntető sem, az odavágón is volt, egy-egy azért beesik itt a BL-meccseken mostanában. Nem hiszem, hogy ez a tipp különösebb indoklást igényel, ez a két csapat nem fog 45 percet lejátszani úgy, hogy nem születik gól. Szerintem jó meccs lesz, aztán vagy beleszalad a késbe a Barca megint, vagy csodát csinál. Esetleg van egy középút, de az 1-0 vagy 0-0, hanem ilyen 3-2, vagy 2-3 körüli meccs.

Paris SG - FC Barcelona: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp