BL továbbjutás után a PL-ben is el kéne kezdje a felzárkozást a Pool, főleg a jelenlegi fordulóban, mikor az első három helyezetett leszámítva mindegyik előtte levő csapat pontot/pontokat bukott.

Hosszú idő után olyant láthattak a Pool szurkolók szerdán Budapesten, amire hosszú-hosszú ideje vártak, és most nem a Kabak-NatPhillips CB páros által összehozott cleensheatről beszélek. Végre Fabinho azon a posztján játszhatott, amin évek óta világklasszis, Klopp végre visszatette 6-os pozicíóba, aminek az eredménye egyből meglátszott a csapat teljesítményén. Így, hogy egy sorral fennebb került, egyből más megvilágításba került mind Thiago, mind Wijnaldum akik Fabnak is köszönhetően elképesztő számokra voltak képesek. Sok kritikát kapott Klopp azért, mert nem volt hajlandó a játék filozófiáját háttérbe szorítani a rengeteg sérült miatt, és valami más taktikával probálkoznia, ő szenttül hitt a csapat és az általa évek óta csúcsra járatott gegenpresszingre alapuló taktikán, és ő csak várta hogy a kirakós darabok szép lassan visszakerüljenek a helyükre. A szerda esti BL meccs után a stáb és a játékosok még egy éjszakát Budapesten töltöttek, hogy másnap a regeneráló edzést még az MTK stadionjába végezzék, és csak utána indultak haza, köszönhetően annak, hogy csak hétfő este játszanak ismét mérkőzést, bőven volt idejük rehabra a játékosoknak, és Klopp ugyan azt a kezdőt küldheti pályára, mint amint a Puskás gyepén láthattunk.

Espirito Santos nagy bánatára idén nem azt a Wolvest láthatjuk, mint amit az elmúlt években megszokhattunk. Kár értük, pedig látva a WHU és az Aston Villa idei produkcióját és tabellán elfoglalt helyezését, egy prime Wolves többre is képesebb lett volna, mint az említett két csapat. Raul Jimenez játéka nagyon hiányzik ebből a mini portugál válogatottból, nélküle idén Adama Traore sem képes a tavalyi számait hozni, Fabio Silva még fiatal, van egy pár jó meccse, de még nincs azon a szinten, hogy konstans jó teljesítményt tudjon nyújtani. Egyedüli Wolves játékos aki probálja hátára venni a csapatot az Pedro Neto, aki a maga 5 góljával és 5 aszisztjával a csapat legeredményesebb játékosa, de ha hozzátesszük hogy már lement 28 meccs, az ő számai sem az eget verik.

A Liverpoolnak remélhetőleg jót tett fejben a magabiztos BL továbbjutás, és bár nagyon nehéz helyzetben vannak a bajnokságban, ennyi rossz eredménnyel záruló bajnoki mérkőzés után itt az ideje nyerniük.

Wolverhampton Wanderers - Liverpool: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp