Ki érdekel a kijárási tilalom ilyenkor, amikor Betis-Levante meccs megy a TV-ben. Amúgy sem járnék ki, szóval rátapintok a meccs ütőerére, és érzem, hogy jönnek a gólok. Érzem, mert két elég komoly szériát futó csapatról beszélünk, akik csak előre néznek. Ergo irány az élmezőny a jelszó. Mindkét fél derbiről jön, a Levante elkente a Valencia száját, előtte megmutta a tico elleni back to back meccsen, hogy mire képes. A Levante kreatív zónájában mindenki bevethető, Moralestől RAchinán át de Frutos-ig mindenki. Orrmotoros csapat, és ha az ellenfél olyan, mint a Betis, garantált giga gólzápor jöhet. Mert a Betis is olyan csapat, amely elöl képes a jó focira, hátul benne van a hiba. Bár tény, Pellegrini talált egyensúlyt, ehhez kellett Bartra sérülése (pont).

Viszont azért Mandi mindig életveszély, és neki általában azokkal a támadókkal van baja, akik a földön jók, levegőben Mandi megél, de amikor ilyen Morales félék huzogatnak, nem ízlik neki. De lényeg a lényeg, a Sevilla elleni zakó előtt a Betis hasított, és Fekir meg Canales is komolyat játszott. Én magam nem értettem Guardado jelenlétét a kezdőben a Sevilla ellen, de hát Pellegrini majd elszámol a lelkiismeretével.

A két csapat egymás elleni meccsein mostanában potyognak a gólok, az utolsó 4-ből csak a hazai csapat háromszor eljutott 4 lőtt gólig. A Betis az utolsó 3 Levante elleni meccse minimum 17-szer lőtt, ami megint ultrabrutál szám.

Jó hír a spori személy, JG Manzano igazi büntetőb*zi, meccsenként 0.91-et befúj, ezzel ligaelső. Manapság ritka a Manzano vezette bajnoki büntető nélkül, de a BL-ben is két meccsen kettőt fújt. Márpedig egy tizi úgy 75% esély a gólra. Gólt gólt generál, főleg amikor e két csapat van a pályán, hisz borul az egyensúly. Jó formában lévő csapat, akik csak előre kell nézzenek. Én amondó vagyok, ez nem a tipikus elalvós péntek esti lötyögés lesz, hanem az a fajta, amit reggelig néznénk

Real Betis - Levante: Gólok száma - Felett/alatt tipp