A magyar bajnokság csúcsderbije lehetne ez a mai, sőt az is, a dolog pikantériája, hogy semmiről se dönt, a veszprémiek magabiztosan elsők, a szegediek meg ugyanilyen bizonyossággal másodikok, csak le kell játszani.

A nagyobb para most a szegedi oldalon van, a koronavírus megint lecsapott a csongrádiakra, és össze-vissza van vagy hét olyan játékosuk, akik alapból is kerettagok lennének egy ilyen meccsen. Ebből kettő kapus, kettő szélső, Gaberen kívül nincs olyan játékos a keretben, aki kettes, vagy hármas pozícióban megfogná akár Nilssont, akár Moraest, vagy megállító faltokkal megfogná Lékait vagy Nenadicot, és aztán ott van Borozan is, fel van adva a lecke a szegedi fiataloknak. A vezetőedző Pastor sem lesz, a keret maradék részét ifistákkal töltik fel, szóval a baj nem kevés, de legalább elmennek, kiállnak, max beleszaladnak egy zakóba.

A veszprémiek elviekben teljes kerettel készülnek a rangadóra, de ezekben az időkben tényleg óráról-órára változhat minden, meccs előtt lehet valaki hirtelen rosszul és kampó az egésznek. Az őszi szezonban már egyszer bucira verték a szegedieket, akkor ráadásul teljes kerettel voltak Bodóék, így dobtak 36 gólt, a második félidőre akkor teljesen elfogytak, akkor ma mi lesz? Idén nagyon mennek a bakonyiak, otthon 34 alatt nem úszta meg senki, egy erősen tartalékos Szeged is könnyen erre a sorsra juthat.

Nagyon sima Veszprém sikert várok, mint kés a vajon, úgy mehetnek át a szegedi falon a veszprémiek, sportszerűségből amennyire csak lehet, elverik a riválist, ilyen 40 közeli dobott gólon sem lepődnék meg.

Telekom Veszprém - Pick Szeged: Telekom Veszprém által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp