Becsatlakozom a többiekhez, jó korán tippelek a meccsre. Aki látta az első mérkőzést, és nem csak az eredményt skubizta, az tudja jól, hogy összetehetik a kezüket a franciák, hogy győztek. Volt egy félpályára feltolt Bayern védelem, amelyben Süle olyan lassú volt, hogy Mbappé és Neymar háromszor futotta körbe, míg az megfordult. A srác annyira elhízott, hogy Lipták fordulékonyabbnak tűnik, mint ő. Gyorsan le is kapta Flick mester (bár állítólag izomsérülése volt), de már késő volt. Két gól előnyt kellett ledolgozni. Neuer valóban hibázott az első gólnál, de azért ő megbízható amúgy, ellenben sem Alaba, sem Boateng nem tündököl mostanában. Persze érthető ez, hiszen mindketten távoznak nyáron. Ez a játék megköveteli, hogy baromi jók legyenek a védők egy-egyben, és ezek az arcok sajnos ebben haloványak. Ez lesz a jövő év Bayern-jének a feladata, egy normális középső védelmet összerakni valahogy, akik képesek a rájuk-kontrázó ellenfelet megállítani. Ha hozzávesszük, hogy a középpályának kellene megszűrnie az ellenfél támadásait, nehogy egy-egyben vigyék a védőkre, akkor a másik pont a vereségben Goretzka kiszállása volt. Ha ő nem épül fel a visszavágóra, akkor sokkal nehezebb dolga lesz a Bajoroknak, mert a védelemre megint könnyedén fogják rávezetni a labdát.

Visszatérve a meccsre az látható volt, a Bayern legyalogolta a PSG-t, akik a végére erőben is elfogytak. Nem értem, hogy mitől lenne jobb Pochettinoval a francia csapat, mint lenne Tuchellel, de majd biztos valaki megvilágítja. A BL-döntő nem volt ennyire egyoldalú meccs, és nem mindig jöhet össze négy akcióból három gól.

Szóval az első meccs nagyon egyoldalú volt, annak ellenére, hogy 3-2-re nyertek a vendégek. Ha nem Leroy Sané játszik a jobbszélen, hanem Gnabry, akkor ez a meccs meglett volna a németeknek. Ugyanis Sané egy önző, egyénieskedő arc, akin rengeteg jobboldali akció elhalt a túlcifrázása miatt. Hatalmas kontraszt volt a másik oldalon Coman, aki viszont organikus része a játéknak. Szóval ha Gnabry visszatér, Flick helyreteszi a védelmet egy meccsre, emellett megtalálja a jó embert a középpályás szűrésre, hogy ne legyen még egyszer annyi kontra, esetleg Choupo-Moting helyett titkon felépülne Lewa is, akkor itt nem kérdés, hogy a Bayern nyer. Én DNB-be teszem, mert a PSG-nek lehet még egyszer ekkora mákja

Paris SG - Bayern München: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp