Parádés első meccs után teljesen nyitott minden kérdés a visszavágó előtt, valamiben azonban majdnem biztos vagyok.. Gólok terén most is ugyanazt várom, mint Münchenben, azaz mindkét csapat betalál legalább 1x és már az első félidőben megindul a gólgyártás.

Hazai oldalon nem kérdés, kitől várom újra a gól(oka)t, Mbappé játéka ugyanis zseniálisan passzol ahhoz a játékhoz, amit a visszavágó előtt várni lehet. A Bayernnek az elejétől kezdve nyomnia kell, a továbbjutáshoz legalább 2 gólt kell rúgniuk, de ha a PSG is betalál, akkor kell még legalább egy harmadik német gól is. Pont emiatt gondolom azt, hogy Mbappé ismét felveszi a góllövő cipőt, a kontrázás neki nagyon fekszik, bárkit megver 1v1-ben, vagy éppen elrúgja a lábak alatt-között, ahogy azt az első meccsen is láthattuk. Marquinos játéka jelenleg (szombat) még kérdéses, a hétvégi francia bajnokin nem nevezték a keretbe.

Körülbelül 5 meccsre elegendő helyzetet dolgoztak ki otthon a bajorok, mégis kikaptak az Allianz Arénában. Lewandowski hiánya érződik a csapaton, vele valószínűleg máshogy alakult volna az eredmény, de az tény, hogy bármire képesek elől Müllerék. Ami még biztosítékul szolgál a tippemnek, az a Bayern felfogása, ugyanis szeretnek az elejétől kezdve nekimenni az ellenfélnek, főleg ha arra égető szükség is van.

Mindkét oldalról gólokat várok, bátrabbak akár az első & második félidős GG-t is bepróbálhatják, abban is bőven van ráció. A csapatok felfogása miatt én most az első félidős gólváltást preferálom és ha a várható játék lesz a pályán kedd este is, nem sokáig lesz kérdéses a tipp zöldülése.

Paris SG - Bayern München: Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő - Igen/Nem tipp