Elég komolyan megégett az első meccsen a Liverpool, nagyon benézte ezt a meccset Klopp, ami simán a továbbjutásába kerülhet a Poolnak. Ajándék gólokat adtak az amúgy is jó formában lévő Real Madridnak, előszőr Nat Phillips nézett be egy hosszú indítást, majd AlexArnold adott egy gólpasszt Asensionak, hogy aztán az egész Pool baloldal Alissont és Wijnaldumot beleértve feltegye a pontot az i-re erre a pompás mérkőzésre.

Ennek ellenére mégsem hiszem, hogy eldőlt a továbbjutás kiléte, és bár nézők nélkül aligha várható Barca elleni visszavágóhoz hasonlító csoda, de nem gondolom, hogy a Pool odavissza kikapna ettől a Realtól. Nem akarok belemenni a bírózásba, de ha nem is látványosan, a szokásos kis pluszt a Real úgyanúgy megkapta az odavágón, mint a Barca elleni El Clasicon. Előbbi meccsen egy nyilvánvaló szabálytalanság volt a remekül kiugró Maneval szemben, ami ha fél méterrel előrébb történik, már vizsgálhatta volna a VAR mert lehetséges tizenegyes szitu lett volna, El Clasicon meg két tizenegyest kért számon a játékvezetőn a fél világ. A szerzett Real gólokról nem beszélve, lásd Barca elleni második flipperes gól.

Remek formában van a Real ez tény, viszont a hétvégi kiszenvedett Pool győzelem remek lendületet adhat a csapatnak, hogy esélye legyen a szerda esti visszavágón. 'Change from doubters to believers', mondta Klopp mikor ki lett nevezve a Pool élére, s ezen szállóigén lebegve, rengeteg meccs ugorhat eszünkbe, mikor a Pool vesztes helyzetből sikerült remekül kijönniük: 5-4 vs Norwich, 4-3 vs Dortmund, 4-0 vs Barca és még lehetne sorolni mikor a végén esett be a nagyon fontos gól a Pool számára. Meglepődnék ha erre ismét sor kerülne, tekintve hogy nem egy VVD-Gomez CB páros van a pályán, hanem egy NatPhillips-Kabak kettős, de ettől függetlenül a Poolra ajánlott duplaesély úgy gondolom mindenképp vállalható tipp erre a mérkőzésre.

Liverpool - Real Madrid: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp