Az elmúlt pár évben egyre lejjebb és lejjebb csúszik az egykor szebb napokat is megélt Kaiserslautern együttese. Ott tart jelenleg az együttes, hogy lassan a harmadosztályból is kopottyan, jelenleg a tizennyolcadik helyen áll a húsz csapatos harmadosztályban.

Igazából a sok döntetlenjének köszönheti az együttes, hogy ott tart, ahol. Nyugodtan nevezhetjük döntetlenkirálynak a 'Lauternt. Öt győzelem és tíz vereség mellett tizenhat döntetlen szerepel a csapat neve mellett, ami néggyel több, mint a második legtöbbet elérő Mannheim együttesénél.

A csapat nyerhető mérkőzéseket nem tudott hozni, ezért egyre reménytelenebb helyzetbe kerül. Ezzel szemben a Saarbrucken együttese matematikailag még feljuthat, de a valóság az, hogy hatalmas csoda kellene ahhoz, hogy odaérjenek legalább a dobogó legalsó fokára. Úgy gondolom, hogy nagy motivációja nem lehet az együttesnek, túl sok gond nem lesz akkor sem, ha az ötödik hely helyett a hetedik vagy nyolcadik helyen végeznek. Nagy a csapat előnye, négy illetve öt pont, eléggé el kell rontani a szezon hajráját, hogy ennyire hátracsússzanak.

A harom gólt abból gondolom, hogy a Kaiserslautern együttese talán észbe kap és most már nem elégszik meg az egy ponttal. Ha az előtte lévő együttes esetlegesen nyer egy találkozót, akkor máris négy egységgel kell többet nyerjenek, így muszáj a három pont nekik.

Nincs sok gól a hazaiak mérkőzésein, de egy esetleges korai gólváltásban bízok. Akkor pedig jöhet az amit írtam, hogy kell a Kaiserslautern csapatának a második gól, nem engedhetik meg maguknak az újabb ikszet, vagy esetleges vereséget. A Saarbrücken mérkőzésein elég sok gól van, igazából itt a hazaiakon múlik minden.

Nagyon reménykedem abban, hogy a három gól meglesz a talalkozón, a szorzó is nagyon jó rá. A tippem, hogy nyer a 'Lautern és mindket együttes betalál.

1. FC Kaiserslautern - 1. FC Saarbrücken: Gólok száma - Felett/alatt tipp