A hetedik Club Leon együttese fogadja az utolsó előtti, tizenhetedik helyen állóFc Juarez gardáját a mexikói elsőosztályú labdarúgó bajnokság tizenötödik fordulójában. Fontos tudni, hogy öt évig nem lesznek kiesők és feljutók az első két osztály között. Ez azért valamennyire komolytalanná tehet egy-egy mérkőzést, mivel teljesen mindegy lesz a szezon végeredménye.

A hazai együttes a CONCACAF Bajnokok Ligájából kiesett a negyeddöntőben, a Toronto FC egy góllal jobbnak bizonyult.

Ezt a vereséget leszámítva egész jó formába lendült az együttes, március 7 óta hat mérkőzésen maradtak veretlenek, legutóbb a mar említett találkozón szenvedtek vereséget. A vendégek pocsék formában vannak, hat nyeretlen találkozó után sikerült megszerezzék a három pontot. Ennek azonban nem sokáig örülhettek, ugyanis az előző fordulóban ismételten vesztesként hagyták el a játékteret. Nagyon sok gólt kapnak, bar mostanában mar egyre szorosabb vereségeket szenvednek.

Mivel mindkét együttes mérkőzésein sok gól van, illetve a hazaiak nem csak rúgják de kapják is, így azért nem is olyan lehetetlen a három gól. Nem állítom, hogy mindkét együttes betalál, de nekem az az érzésem, hogy a vendégek is hozzájárulnak a gólszámokhoz.

Egymás ellen legutóbb egy gólnélküli találkozót játszottak, még tavaly augusztusban. Azóta lecsúszott a Juarez, nagy szerencséje, hogy nem tudnak kiesni. Az előző találkozót megelőzően harom találkozón is potyogtak a gólok, ami jó hír a tippre nézve.

Sajnos nem túl magas a szorzó, ami egy kicsit zavar, de ha a mérkőzés úgy áll, akkor élőben majd lehet pakolni pár perc után. A tippem, hogy nyernek a hazaiak, és legalább három gól esik a találkozón.

Club León - FC Juárez: Gólok száma - Felett/alatt tipp