Igazából a 0:0 a fő tippem a meccsre, viszont akárhogy nézzük, a maximális téttel ebből a tippből lehet a legtöbbet kihozni és még annyira nagyon nem is vagyunk lekorlátozva.

Adott két csapat a BL elődöntőben, akik az összes sorozatot figyelembe véve az utolsó 4 meccsükön egyszer sem játszottak GG-s meccset és ezeken a meccseken 3 gól született összesen mindkét oldalon. A Realnál hozzájön ehhez, hogy az a 3 gól egy meccsen született, amellett sikerült 3 bravúros 0:0-t összehozni. Egyébként sem egy nagy veszedelem a Real ebben a szezonban, azért sok minden összejött ahhoz, hogy ők BL elődöntőben játszhassanak most. A védelem viszont többnyire rendben van, akármilyen felállásban is küldi pályára fiait Zizou.

Tuchel vezetése alatt sokat javult a Chelsea eredmény lajstroma, a védekezés nagyon stabil alapokon áll, a BL-ben a negyeddöntős és nyolcaddöntős meccseken 3x nem kaptak gólt, a Porto ellen a véghajrában jött össze egy bekapott gól, ami már nem számított semmit. Az FA-kupa elődöntőben a Manchester Cityt és rövid pórázon tartották és szintén nem kaptak gólt. Támadásban ők sem túl acélosak, de azért az 1-1 szükséges gól rendre beesik elől is.

Rendkívül nagy lehetőség mindkét csapatnak ez, hiszen viszonylag könnyebb ágon juthatnak be a BL-döntőbe. Mindkét edző kellően rafinált ahhoz, hogy tudja, az első meccs egy oda-visszavágós párharcon nem a gólokról és a támadásokról szól. Igazából leginkább attól tartok, hogy a Chelsea bekotor egy gólt valahogy és nem lesz válasza a Realnak, viszont egy ilyen csapatból bármikor bárki megvillanhat, ha esetleg égető szükség lenne egy gólra. Továbbra is a 0:0-ra szavazok, de ez a tipp még egy esetleges gólváltásos X után is zöldül..

Real Madrid - Chelsea: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp