Koeman összepakolta a puzzle-darabkákat, és nagyjából mindenki kijön mindenkivel a Barcán belül. Legalábbis így kívülről ezt látjuk, aztán jön egy olyan derült égből villámcsapás, mitn a hazai pályás Granada elleni pofon. Pedig Koeman elmondta, hogy lépésről-lépésre... Jó kérdés, hogy ez a pofon milyen hatással lesz a katalán csapatra, volt már, hogy egy pofonból jól jöttek ki, de olyan is volt, hogy bennük amradt az ütés.

A Valencia helyzete kaotikusabb, szégyen-nem szégyen, de a kiesés ellen küzd a Denevéres csapat. Lesz még két kemény meccse, Barca-Sevilla, és lesz három olyan, amelyet kiesés ellen küzdő ellenfél ellen vív meg.

Nagyon-nagyon sarkítva, ha a tendenciák maradnak, a szezon végére a Barca dupla annyi gólt fog lőni, mint a Valencia, és fele annyit kap. Szóval van különbség a két együttes között. Az Alavés ellen megúszta a korai gólt a Túria-parti együttes, de a közelmúltban az Osasuna a 12. percben már betalált, fél óra után a 2. gólját lőtte. Előtte a Betis a 12. percben köszönt be, előtte a Cádíz Cala révén a 14. percben talált be, szóval utolsó 5 bajnokit nézve 3 is volt, ahol negyed órát sem húzott ki a Valencia. Egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy a meccs a félidőig eldől. Akár Guillamón, akár Diakhaby játszik majd Paulista mellett, ez a tipp ilyen odds mellett teljesen jónak tűnik. Az utsó két Barca-bajnokin a Villarreal és a Geta ellen 3 és 2 gól jött a Barcától, pedig ezen csapatok védelme azért acélosabb, mint a Valencia védekezése. Ha a Barca bajnok akar lenni, koncentráltan kel focizni, és én sokkal inkább látok magam előtt 0-2-őt vagy 0-3mat félidőre, mint mondjuk 0-0-t vagy 1-1-et, esetleg 1-0-át. Viszont van olyan meccs is, hogy a Barca-féle fárasztás a 2. félidőre hozza meg 'gyümölcsét', mint a Bilbao elleni Copa del Rey meccs, ahol az utolsó 30 perc hozott 4 gólt. A Valencia képes megroppanni, de a Valencia arra is képes, hogy a semmiből meccset nyerjen. A Barca-védekezésében van hiba, Pique sérülten játszik meccsek óta, csak az EB miatt erőlteti, egyszer beköszön a Valencia, Messi hint vagy hármat, és akkor máris push. Viccet félretéve, a Barca elbohóckodta a Granada elleni meccsét, 1-0-ra rá kell rúgni a 2. és 3. gólt, és akkor belefér a hiba hátul. 1-0-nál nem fér bele... De ha már védelmek, hát a Valenciát sem azért szeretjük, mert minden meccsét lehozza kapott gól nélkül...

Valencia - FC Barcelona: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp