Mondhatni szerencsés első mérkőzés után biztos előnyről várhatja a PSG elleni visszavágót Pep Guardiola brutál Cityje. Az idáig vezető úton nagyon sokat köszönhetett Keylor Navasnak a párizsi csapat, viszont az első mérkőzésen ő is elég rendesen benne van, hogy ekkora hátránnyal várhatják a visszavágót.

Ami miatt a City győzelmét várom a visszavágón is az a két csapat bajnokságban elfoglalt poziciójuk, illetve a PSG eredménykényszere. City bőven megengedhette magának, hogy nagy előny tudatában tartalékoljon a visszavágóra, és amilyen brutál mély és erős kerete van ez mintha nem is látszott volna. Ezzel szemben a PSG-nek hosszú idő után vért kell izzadnia, ha bajnoki címet szeretne idén is ünnepelnie, ennek köszönhetően az elérhető legerősebb kezdőt küldte ki Pochetino a Lens ellen, míg Guardiola végig padon tartotta De Bruynet, Ruben Diast, Fodent, Gundogant, Mahrezt és Walkert is.

PSG Bayern elleni visszavágója tökéletes film lehet Guardiola számára, azon a meccsen a Bayern kellett fusson az eredmény után, amit a PSG rendesen meg is büntetett, vagyis meg tudott volna büntetni ha nem szórakoznak el 3 meccsre elegendő ziccert Neymarék. Most a PSG lesz a Bayern szerepébe, és nekik kell valahogyan kierőszakolni egy gyors gólt, hogy esélyük legyen egy újabb BL döntőre. Ezt a kipihent City kulcsemberek minden bizonnyal nagyobb hatékonysággal fognak tudni büntetni, mint ahogy tették Neymarek a Bayern ellen.

Végre összejöhet egy újabb BL Guardiolanak, és bár nem ők vannak eredménykényszerben a fogadóirodák is őket tartják esélyesnek a visszavágóra is. Szerintem az odavágó után a visszavágón is sikerül legyűrniük a PSG-t, de mivel bőven elég a döntetlen is, ha sokáig döntetlen marad az állás nem lesz szükségük semmiféle kockáztatásra, ezért bebiztosítom magam és a tippet is egy DNB opcióval.

Manchester City - Paris SG: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp