Egyértelmű a sztori, a Liverpoolnak kötelező győzelemre van szüksége a Burnley otthonában, ugyanis azzal, hogy a BL-indulásért folytatott harcban a két riválisa pont egymás ellen játszik, megnyílt a kapu Kloppék előtt. Ahhoz viszont, hogy bebiztosítsák a BL-indulást, meg kell nyerniük a soron következő két meccsüket. Remek alkalom ez egy olyan Burnley ellen, akik így is - úgy is a középmezőnyben végeznek és bőven verhető jelenleg a gárda.

Nagyon se előre, se hátra a hazaiaknak, ráadásul eléggé gyenge formában vannak mostanában. A Leeds elleni otthoni nagy zakó sem sokat segített, nyilván megpróbálnak minél jobban kijönni a szezon végéből, de egy ennyire motivált Liverpool ellen nem lesz könnyű dolguk.

Nagy löketet adhat Kloppéknak a West Brom legyőzése, amit egy utolsó perces Alisson fejessel húztak be, ami azt jelentette, hogy a klub történelmében először szerez gólt kapus rendes játékidőben. Mivel a Chelsea és a Leicester egymás ellen játszik és egymástól veheti el a fontos pontokat, a Pool lépéselőnyben lesz bárhogy is alakuljon a keddi meccs. Ilyen kerettel, illetve középpályás és csatársorral muszáj az elejétől kezdve nyomnia a Poolnak és úgy gondolom, ezen a meccsen ki is fog nekik jönni a lépés. Felesleges ezt tovább ragozni, ha minden úgy alakul ahogy az előre látható, akkor ebben a lelkiállapotban lévő Poolnak rúgnia kell legalább egy hármast a Burnleynek, amivel valószínűsíthetően jönni fog ez a hendi. Nincs más lehetősége a liverpooliaknak, csak a győzelem, amiért menni kell előre és hozni kell a pontokat.

Burnley - Liverpool: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp