Két őstehetség találkozik a Garros első körében, ahol nagy kérdés lesz, hogy fejben hogy alakulnak a dolgok.

Nem kell sokat gondolkozni azon, hogy hol járhatna Bublik, ha mentálisan meglenne a teniszhez. Kézzel bármire képes, amolyan Fognini féle tehetség, de ő se vitte eddigi karrierje során semmire. Idén salakon azért voltak momentumai, Madridban szépen ment 3 fordulót, legyőzve többek között Karatsevet is, ami manapság már megemlítendő. Ha jön az első szerva, akkor Medvedev gondban lehet, viszont ha nem, akkor hamar elmehet a kazah kedve az egész játéktól.

A másik oldalon is bőven kettős érzelmek kavarognak bennünk, ugyanis nem kétség, hogy Medvedev top 3-as játékos jelenleg, viszont az is köztudott, hogy salakon nem igazán tud/akar játszani. Tavaly meccset sem nyert salakon, míg idén bemutatókkal együtt 6/2 a mérlege. Egy ilyen játékostól azért elvárt lenne, hogy minden borításon legalább megpróbálja kihozni a maximumot magából, de Medve szédül a vörös borításon.

Egymás ellen eddig 2-0-ra megy az orosz, de salakon nem találkoztak még és mindkét meccs már 5 évvel ezelőtt történt. Mindent összevetve én ezen a meccsen több esélyt adok a salakon idén már valamit mutató kazahnak, mint Medvedevnek. Sok tényezős nyilván a dolog, de nem lesz sokkal jobb esély Bubliknak megverni egy ranglista második helyezettet annál, mintha Medvével találkozna a Garroson. Nagyon lutri viszont a srác fejben és sok minden függ attól, mit akar ő majd ettől a tornától, úgyhogy szívem szerint odaraknám rendes téttel, de nem kockáztatok sokat..

Bublik, Alexander - Medvedev, Daniil: Szett hendikeppel - Hendikep tipp