Deschamps előző EB-n döntős fiai ismét a legesélyesebb válogatottként vágnak neki egy nagy tornának, viszont a csoportban egyből igen kemény ellenfelekkel találják szembe magukat a gallok. Nyitó meccsként megkapták a Löw által irányított német válogatottat, akik mindig az esélyesek közé tartoznak.

Jó magam is úgy gondolom, hogy a franciáknak van a legerősebb keretük az EB-n résztvevő csapatok közül és a VB után az EB-n is ők lehetnek a címvédők jó néhány évig, ha behúzzák a tornát. Benzema visszatérésével még komolyabb lett a francia csapat és bőven összejöhet elől a Benzema-Mbappé-Griezmann csatártrió. Középpályát tekintve Kanté egyértelműen a világ egyik legjobb középpályása, a válogatottban Pogba is tud szép dolgokat művelni. A védelem szintén rendkívül egyben van, gyakorlatilag nincs gyenge pontja a csapatnak.

A németeknek én előzetesen nem jósolok nagy menetelést, nyilván top csapatokban játszó játékosokból áll a keret, de valahogy nekem nem olyan acélos most ez a Nationalelf. A középpálya itt is elég jónak néz ki, de mind elől, mind hátul azért nem a megszokott minőség van német oldalon. 5 éve ők is elődöntőig jutottak, de az a csapat szerintem erősebb volt, mint a mostani Löw gárda.

A keret alapján komolyabb minőséget képviselnek a gallok, ráadásul a németek ellen szeretnek is játszani, ugyanis utolsó 5 meccsükön veretlenek mostani ellenfelükkel szemben. Egy darabig puhatolózós focit várok, viszont ha beesik egy gól, akkor amolyan francia-argentin meccsbe mehetünk át, ahol azért a franciákkal nehéz lenne tartani a tempót. Meglehetősen jó oddson fogható szerintem az, hogy nem fognak kikapni Benzemáék.

Franciaország - Németország: Dupla esély - Dupla esély tipp