Számomra a mérkőzés legnagyobb kérdése, hogy a szombati kis híján tragédiával végződő eseményeket követően a dánok mennyire tudják mentálisan összekapni magukat a csoport legnagyobb ászai ellen! Eriksen drámája mindenkiben nyomot hagyhatott, s ennek következtében a finnek ellen remélt három egységből semmi sem lett. Azonban a kvartett többi eredménye viszonylag kedvezően alakult számukra azzal, hogy az oroszok szűkösen legyőzték a finneket! Ennek következtében papíron matekozva az északiaknak még akár egy belgák elleni vereség is beleférhet a buliba, ha arra apellálnak majd, hogy egy ki-ki meccsen szétkalapálják majd Koppenhágában a ruszkikat!

Természetesen még ekkor sem lenne saját kezükben a sorsuk, viszont amondó lennék, hogy az utolsó körben a finnek nem fognak pontot szerezni a belgák ellen, mert Lukakuék számításaim szerint akkor már csoportelsőként Eriksenért hajtva elkapják a lappokat, hogy segítsék Dániát.

Lehet ezt már túl "konteózom", viszont annyi bizonyos, hogy a belgáknak itt akár most egy iksz is beleférhet, ugyanakkor a dánoknak sem tragédia, ha most is kikapnak. Valamiért úgy érzem, hogy ez a meccs erősen iksz-szagú, amit a belgák, mint favoritok oldalán biztosítok egy ázsiai piacon található DNB-vel. Lukakuék nagy formában érkeztek az EB-re, Szentpéterváron tükörsimán leszedték a gyepről az oroszokat. A dánok már nehezebb falat lesznek, mindenesetre meglepne, ha Kjaeréktől látnánk ebben a helyzetben egy olyan méretű feltámadást, hogy a tornagyőzelemre is jókora esélyekkel pályázó belgákat legyűrjék!

Dánia - Belgium: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp