Még a portugáloknál is keményebb meccs vár a mieinkre, ugyanis a világbajnoki címvédő franciák ellen sem lesz könnyebb dolguk Szalaiéknak.

A második félidőtől tudtam csak bekapcsolódni, de azért az látható volt, hogy nem sok közünk volt a portugálok ellen a meccshez. A fél pályát igen ritkán léptük át, a lesgól az szép támadás volt, de egyébként simán megérdemelt volt a három gólos portugál győzelem. A portugálok védelme remek nevekből áll, de a franciák még ennél is komolyabb erőket képviselnek. Senki nem szégyenkezhetett a vereség után a magyar csapatból, de azt azért látni kell, hogy messze vagyunk a top csapatoktól és a franciáknak van a lehető legjobb kerete ezen az EB-n.

Deschamps fiai hozták amit vártam tőlük a németek ellen, a németek valamivel erősebbek voltak, mint gondoltam, de a francia védelemmel még ők sem tudtak mit kezdeni. Mindenki 7+-os pontszámot kapott a whoscored-tól a meccsen a védelemben, ami mutatja, mennyire egyben van a hátsó alakzat. Elől nyilván még erősebbek, de a tippünk szempontjából a középpálya - védelem tengely a kulcs most.

Nem gondolom, hogy bármennyit is tudnánk majd irányítani ezen a meccsen, a franciáknál konkrétan minden posztra jut egy kiemelkedő játékos, ami nálunk közel sem mondható el. Benne lehet a meccsben, hogy a franciák nyíltabb játékot hoznak és rúgnak is meg kapnak is, de azért a portugálok elleni meccs alapján szerintem nem fognak belemenni nagy kicsapongásba. Végig dominált meccsen szolid 2-3 gólos francia sikert várok, ahol Llorisnak nem kell a háta mögé nyúlnia a labdáért.

Magyarország - Franciaország: Magyarország által szerzett összes gól tipp