Egyértelmű volt az angol szándék a skótok elleni meccsen, amire a csehek ellen elég jó kis oddsot kapunk és a mutatott játék alapján ezt nem tudom kihagyni. Történt ugyanis, hogy teljes erővel az 1 pontért futottak ki a Wembleybe az angolok, amivel kimondva-kimondatlanul a csoportunkból továbbjutó bivaly erős csapatokat akarják elkerülni. Na nem mintha a horvátok ellen olyan csodás teljesítményt nyújtottak volna, amennyire fel volt hypeolva ez az angol keret, annyira semmit nem csináltak eddig az EB-n. Tény, hogy tehetséges fiatal játékosok alkotják a keretet néhány rutinosabb spílerrel, de eddig nagy nulla amit letettek az asztalra.

Ezzel szemben a csehek pozitív meglepetései az EB-nek, nyilván az elmúlt meccseiken már látszott a jó teljesítmény és jelenleg reális eséllyel pályáznak a csoportgyőzelemre is. Nekik van úgymond nehezebb helyzetük, mivel döntetlennel is az elején végeznének, amivel megkapnak a portugál-francia-német trióból valakit. Ilyen kis csapatként viszont szerintem sokkal nagyobb erény egy csoportelső hely és nem az első hely elvesztésére fognak rámenni Schickék.

Az angolok impotens teljesítményét nézve alapból lenne esélye a cseheknek a pontszerzésre, viszont az angolok győzni nem akarása miatt gyakorlatilag nagyon value oddsot kapunk arra, hogy veretlenül legyenek csoportelsők a csehek. Southgate cserélget, rotálgat párat, összevissza színezi a csapatát, hogy aztán ne a nyolcaddöntőben menjenek haza a fiúk. Utálom ezt a felfogást, de legalább fogadói szemszögből használjuk ki...

Csehország - Anglia: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp