Két jó formában lévő játékos találkozóján mire másra fogadhatnánk, mint az overre? Igaz, 7 nyert leg kell a vesztestől is legalább, de egy ilyen meccsen ez szerintem gond nélkül jöhet. A UK Open döntőjének a visszavágója jöhet, ahol ugyan simán nyert Wade, de közel sem volt egy sima meccs.

Hosszú évek után nagyon kellett már Wadenek a UK Open trófea, melyet pont mostani ellenfele ellen zsebelt be március elején. Egyértelműen fejlődött és stabilabb lett az elmúlt években Wade, aki konkrétan 20 éve játszik konstansan magas szinten, amit rajta kívül senki nem mondhat el magáról. A kiszállókkal soha nem volt baj az idősebb angolnál, most azonban elkezdett jönni a tömeg is, ami szép eredményeket hozott neki. Most viszont nem lesz egyszerű dolga, ugyanis Humphries nagyon kellemetlen játékos tud lenni.

A VB-ken folyamatosan jól teljesítő Humphries idén a UK Openen majdnem megkoronázta az elmúlt évek teljesítményeit, de elfáradt a végére és Wade felülemelkedett rajta. A tornák elején viszont rendre tolja a legkeményebb játékát Luke, amivel bárki orra alá borsot törhet. A jó időben megdobott nagy kiszállók rengeteget segítettek Lukenak a UK Openen is és elmondható róla, hogy nem remeg meg a fontos szitukban sem.

Két remek játékos találkozóján elvárható egy szoros meccs, én simán belelátok a meccsbe egy hirtelen halálos tie-breaket is. Egymás elleniken teljesen vegyes eredmények születnek, nincs dominancia egyik részről sem, így egy változatos és hullámzó meccsen egy könnyed overt várok.

Wade, James - Humphries, Luke: Körök száma - Felett/alatt tipp