A nyáron eddig visszafogottabb formában dobáló Cullen és a mindig mindenkire veszélyes Dobey találkozik az első fordulóban. Parázs kis meccs lehet ebből, nem tartom kizártnak a hosszabbítást sem.

Cullen ha jó formát fog ki, akármilyen tornáról is beszéljünk, az esélyesek közé tartozhat. Idén is nyert már két Players Championship fordulót és volt még egy döntője is. Az elmúlt versenyeken azonban kicsit visszaesett a teljesítménye, utolsó 5 meccsét bukta azért közel sem verhetetlen ellenfelek ellen. Pihent viszont 10 napot azóta és szerintem sikerült rendbe tennie magát és ismét egy jó tornát foghat ki Joe.

Dobeynak szintén megvan a tehetsége ahhoz, hogy bárkit megverjen, leginkább a világbajnokságokon mutatta meg a tudását és hogy mennyire ott tud lenni fejben. Inkább a nagyobb tornákat szereti, ott valahogy jobban összerakja magát és tudja hozni a stabil 95-100 közötti játékot. A múltheti egyik Players Championship fordulót meg is nyerte Chris, elég jó formában várhatja a Winter Gardent.

Rendre szoros és gyakran döntő leges meccseket játszik egymással a két angol titán, nem lennék meglepődve, ha most is valami hasonló eredmény lenne a végén. Ehhez kell azonban az, hogy Cullen összerakja magát addig, ezért necces mindig a meccs előtti overre fogadás. Úgy gondolom viszont, nagy tornáról lévén szó nem lesz gond az összpontosítással egyik oldalon sem, a játéktudás mindkét fél részéről megvan, így egy kiélezett hullámzó meccsen valamelyikőjük nagy dráma közepette fog bejutni a második fordulóba.

Cullen, Joe - Dobey, Chris: Körök száma - Felett/alatt tipp